Kde nájdete najlepšie detské gastro v Košiciach?
Zdravim viete mi poradiť kam na detské gastro v Košiciach? Jediné čo som sa dočítala je že sa dlho čaká. Mimo KE určite nepôjdem. Prípadne súkromné aké sú tam polatky
@matkahelka to akože fakt? Ja som zatiaľ nikde nebola, ale asi vyskúšam čo mi povedia. Do PO ku komu chodíte? A ako dlho sa čaká na vyšetrenie?
@katuch ano fakt. Kosice su krajske mesto a maju k dispozicii 2 detske gastro. cakacky su sialene a odbornost za mna u oboch lekarok je velmi slaba. do PO chodime k MUDr. Olexovej, chodi k nej obrovske mnozstvo deti z Kosic. na prvy termin sme cakali tusim mesiac.
@katuch tiež chodíme k doktorke Olexovej do Prešova. Výborná lekárka. V Košiciach sme chodili ku doktorke Klocanovej, ju neodporúčam. Pani doktorka sa vôbec nedovzdelava, nečíta odbornú literatúru, pretláča názory a teórie z čias, keď pred 50 rokmi študovala. Nikdy sa tam nedá dovolať, telefón vypínajú a čas objednania je orientačný. Objednajú na 7.30 a vezmú do ambulancie o 10.00, pričom dieťa má prísť na lacno a nezaujíma ich, ze dieťa odpadáva od hladu. U Olexovej sme boli zatiaľ 4krat a nikdy sa nám nestalo, aby sme čakali viac ako 15 minút, u Klocanovej sme vždy cakali minimálne 1.5 hodiny. Ona tam objednáva aj 3 deti na rovnaký čas.
Takže píšem skúsenosť z KE. Konkrétne som potrebovala riešiť či dcéra má alebo nemá reflux.Volala som na detské gastro do novej nemocnice. Hneď mi p. Doktorka dala 3 čísla kde mám volať. Mám najprv poriešiť USG na reflux. Samozrejme len na jednom to robia a ide o súkromnú kliniku na Krivej. Cena usg je 50€. Ak budeme mať pozitívny výsledok tak až vtedy mám volať naspäť na gastro aby mi dali termín.
@katuch dobry den, my sme potrebovali USG brucha pre dceru. Pediatricka poslala na gastro, tam nas odbili a poslali na USG prscovisko v DFN, kde potvedala ze neberu deti z obvodu, iba svojich leziakov a ze mame ist na Krivu. Hoci podla poistovne DFN je povinna zobrat aj nas. Nakoniec ideme na rastislavku k Dr. Chylovej. Tam ste skusali?
@katuch v KE je Jancova na KVP a Klocanova na juhu. jedno vacsia katastrofa ako druhe- mam skusenosti s oboma. este je ambulancia v novej nemocnici, ale tam novych pacientov uz neberu. takze, ak nechces ist mimo KE, prajem vela stastia v rieseni zdravotneho problemu. ja chodim s dcerou do PO a jedine co lutujem, ze som nesla skor.
@matkahelka prosím Vás ku ktorej dr chodíte.?
@matkahelka prosím Vás ku ktorej dr chodíte.?
@janapalko pise vyššie ze k dr.Olexovej do Presova🙂aj my tam chodime
Ahojte viete mi poradiť dobrú kvalitnu ambulanciu na detské gastro??? Moje 2 ročne dieťa má problém so stolicou dlhšiu dobu pomáhajú mu len glycerínove čapíky chodíme sním na polikliniku k Pani doktorské Klocanovej na panelovu no ale nič nepomáha každý mesiac tak chodíme na posedenie to isté 10x sa pýta ako sa volá koľko má rokov ?? Pani doktorka 0 bodov v oblasti vašej profesie
@katuch tiež chodíme k doktorke Olexovej do Prešova. Výborná lekárka. V Košiciach sme chodili ku doktorke Klocanovej, ju neodporúčam. Pani doktorka sa vôbec nedovzdelava, nečíta odbornú literatúru, pretláča názory a teórie z čias, keď pred 50 rokmi študovala. Nikdy sa tam nedá dovolať, telefón vypínajú a čas objednania je orientačný. Objednajú na 7.30 a vezmú do ambulancie o 10.00, pričom dieťa má prísť na lacno a nezaujíma ich, ze dieťa odpadáva od hladu. U Olexovej sme boli zatiaľ 4krat a nikdy sa nám nestalo, aby sme čakali viac ako 15 minút, u Klocanovej sme vždy cakali minimálne 1.5 hodiny. Ona tam objednáva aj 3 deti na rovnaký čas.
@milovnickakvetov súhlasím s vami tiež tam chodíme ako rodiča sme zúfalí že ako pomôcť dieťaťu pani doktorka nič nerobí preto aby sa dieťa uzdravilo nepomôže 0 bodov noo aj ten prístup k deťom keď začne plakať taká nervózna je na to dieťa však jak každé decko plače boji sa vyšetrenia dačo nenormálne
@milovnickakvetov súhlasím s vami tiež tam chodíme ako rodiča sme zúfalí že ako pomôcť dieťaťu pani doktorka nič nerobí preto aby sa dieťa uzdravilo nepomôže 0 bodov noo aj ten prístup k deťom keď začne plakať taká nervózna je na to dieťa však jak každé decko plače boji sa vyšetrenia dačo nenormálne
@janko20 kde chodite? Lebo pisete ze tam choditea hned dalsia veta ze pani doktorka nic nerobi🫣
Aj my chodime k Mudr. Olexovej a sme spokojni. V Ke sme ani neskúšali.
@mentolka28 ahoj, prosím, chcela by som sa opytat na gastro ku dr.Olexovej, ako prebiehalo vysetrenie.. nas pediater nam ju odporucil na vyšetrenie refluxu, tak ci sa tam robia este nejake vysetrenia predtym.. dakujem. Pediater nam vravel, že sa ani neoplatí chodiť tu do KE.
@polyana ano.je to sestricka
@matkahelka a ako to tam prosím funguje? Napísala mi,že môžem prísť do synom hocikedy na odber krvi a potom už vyšetrenie dohodneme osobne. Máme sa ráno zapísať,alebo sa berú nejaké lístky? Sme od Michaloviec a ešte sme tam neboli.
@matkahelka a ako to tam prosím funguje? Napísala mi,že môžem prísť do synom hocikedy na odber krvi a potom už vyšetrenie dohodneme osobne. Máme sa ráno zapísať,alebo sa berú nejaké lístky? Sme od Michaloviec a ešte sme tam neboli.
@polyana rano pridete max.do 8.30 ...na lacno..pit iba vodu a date sestricje preukaz a cakate na odber..ide to tam dobre..sestricka je sikovna a doktorka takisto...velmi dosledna
@polyana pridete a date preukaz poistenca. sestricka je sikovna a velmi rychla, ziadne cakacky tam nie su. my chodime na 7.00 rano a 7.50 je dcera uz naspat v KE v skole. termin vam potom da podla dohody, ci chcete prvy ranny, ci posledny poobedny. da sa s nou dohodnut. a vyborne sa s nou komunikuje mailom.
@polyana pridete a date preukaz poistenca. sestricka je sikovna a velmi rychla, ziadne cakacky tam nie su. my chodime na 7.00 rano a 7.50 je dcera uz naspat v KE v skole. termin vam potom da podla dohody, ci chcete prvy ranny, ci posledny poobedny. da sa s nou dohodnut. a vyborne sa s nou komunikuje mailom.
@matkahelka lepsie by som to nenapisala🙂jedine co lutujem..ze sme tam nesli skor🙂
@matkahelka lepsie by som to nenapisala🙂jedine co lutujem..ze sme tam nesli skor🙂
@poleva ja tiez. nervy som si doslova zrala s tymi neschopakmi tu v kosiciach a tam je to hotovy luxus. ziadne poldnove vysedavanie v cakarni ako v KE
@matkahelka Dakujem veľmi pekne za odpoveď. 🙂
@matkahelka a ešte sa opýtam, je tam ráno veľa ľudí na odbery? a taktiež ako je to tam s parkovaním?
@poleva ja tiez. nervy som si doslova zrala s tymi neschopakmi tu v kosiciach a tam je to hotovy luxus. ziadne poldnove vysedavanie v cakarni ako v KE
@matkahelka presne tak...ja sa divim ludom co este chodia v Ke na gastro...vsak niet ku komu
@matkahelka a ešte sa opýtam, je tam ráno veľa ľudí na odbery? a taktiež ako je to tam s parkovaním?
@polyana rano o 7 budete max 2-3. neskor neviem.neskor na odber nechodime. rano zaparkujete v pohode vo dvore, kde sa nachadza budova. neskor uz myslim, ze nie, sidlia tam aj firmy, tak sa parkovacie miesta obsadia.potom uz len niekde popri ceste platene parkovanie.

@katuch v KE je Jancova na KVP a Klocanova na juhu. jedno vacsia katastrofa ako druhe- mam skusenosti s oboma. este je ambulancia v novej nemocnici, ale tam novych pacientov uz neberu. takze, ak nechces ist mimo KE, prajem vela stastia v rieseni zdravotneho problemu. ja chodim s dcerou do PO a jedine co lutujem, ze som nesla skor.