icon

Kde najlepšie zmerajú zrak bez čakania?

zanka777
6. máj 2026

Ahojte,
Prosím poraďte kde najlepšie zmerajú synovi zrak....ale že fakt najlepšie a najlepšie určia dioptrie. Ideálne bez čakania pár mesiacov. Ďakujem pekne 😊

anonym_cfd76f
6. máj 2026

@zanka777 ked ti staci optika, tak na KVP na Moskovskej

zanka777
autor
6. máj 2026
@anonym_cfd76f

@zanka777 ked ti staci optika, tak na KVP na Moskovskej

@anonym_cfd76f hlavne mi ide o to aby merali zrak na 💯% lebo našej očnej už veľmi neverím...

anonym_cfd76f
6. máj 2026
@zanka777

@anonym_cfd76f hlavne mi ide o to aby merali zrak na 💯% lebo našej očnej už veľmi neverím...

@zanka777 tak maju take pristroje, ktore nema kazdy ocny. Priprav sa na vyse pol hodiny na pristrojoch, roznych

martinkah
6. máj 2026

@zanka777 Vaša Optika, Amfiteáter

anonym_67540e
6. máj 2026
@zanka777

@zanka777 do optiky by som dieta riesit nesla, niektore deti dokonca odmietaju
Za mna Dr.Zgabur na poliklinike kde je ta hyperbaricka komora alebo Dr.Rennerova na Pltovej- ta sa venovala detom ked robila na klinike Vesely

zuzana2910
6. máj 2026

Syn má koľko rokov? Do určitého veku mu zmeria len ocny lekar po rozkvapkaní..

zanka777
autor
6. máj 2026
@zuzana2910

Syn má koľko rokov? Do určitého veku mu zmeria len ocny lekar po rozkvapkaní..

@zuzana2910 syn má 12 len ide o to že chodíme k dr každý polrok cca on potrebuje zrak na 100%pri svojom športe. Čím ďalej tým viac mám pocit že pani doktorka mu dá len prečítať písmenká a povie že dioptrie sa mu nemenia a máme prist o pol roka.... Nejak to nerieši tak viac ako by bolo potrebné asi

anonym_67540e
8. máj 2026
@zanka777

@zuzana2910 syn má 12 len ide o to že chodíme k dr každý polrok cca on potrebuje zrak na 100%pri svojom športe. Čím ďalej tým viac mám pocit že pani doktorka mu dá len prečítať písmenká a povie že dioptrie sa mu nemenia a máme prist o pol roka.... Nejak to nerieši tak viac ako by bolo potrebné asi

@zanka777 detom je extremne tazke PRESNE ZMERAT DIOPTRIE! Treba si vyberat sport podla vlastnym schopnosti
Ked ma dioptrie asi 100% zrak nemal nikdy a okuliare niesu zazracne, ak ma raz slabe oci nespravis nic
A hovorim do optiky by som nikdy nesla merat zrak a toboz dietatu!!!!!! A bud rada ze sa nemenia dioptrie!! Ak chces zmen lekara
Hore som ti odporucila
Dr zgabur na panelovej kde je hyperbaricka komora alebo dr rennerova

zanka777
autor
8. máj 2026
@anonym_67540e

@zanka777 detom je extremne tazke PRESNE ZMERAT DIOPTRIE! Treba si vyberat sport podla vlastnym schopnosti
Ked ma dioptrie asi 100% zrak nemal nikdy a okuliare niesu zazracne, ak ma raz slabe oci nespravis nic
A hovorim do optiky by som nikdy nesla merat zrak a toboz dietatu!!!!!! A bud rada ze sa nemenia dioptrie!! Ak chces zmen lekara
Hore som ti odporucila
Dr zgabur na panelovej kde je hyperbaricka komora alebo dr rennerova

@anonym_67540e ja som mu vybrala šport podľa jeho schopnosti 70%deti tam nosí okuliare. Je to presnostny šport preto je dôležité aby mal vždy okuliare presne také ako má mať. Do optiky nechcem ísť absolútne nad tým nerozmýšľam... Skôr som sa pýtala na lekára lebo tá naša to už len tak nejak odbije každý rok a hotovo. Nič iné mu nerobí už asi 4 roky len dá prečítať písmenká a vybavené.

anonym_67540e
8. máj 2026
@zanka777

@anonym_67540e ja som mu vybrala šport podľa jeho schopnosti 70%deti tam nosí okuliare. Je to presnostny šport preto je dôležité aby mal vždy okuliare presne také ako má mať. Do optiky nechcem ísť absolútne nad tým nerozmýšľam... Skôr som sa pýtala na lekára lebo tá naša to už len tak nejak odbije každý rok a hotovo. Nič iné mu nerobí už asi 4 roky len dá prečítať písmenká a vybavené.

@zanka777 no lebo tak sa zistuje ci vidi ci nie, nic ine zatial nevymysleli
Napisala som ti 2 mena