Kde nájsť estetickú kliniku na zväčšenie pier v Košiciach?
Dobrý deň, prosím vás, viete mi poradiť dobrý salón, estetickú kliniku v KE, kde vedia urobiť pekné prirodzené pery? Ďakujem ☺️
@anonym_autor urcite estetik derm Mudr.Sofrankova. je to topka. ma krasnu pracu, preciznu, na prvykrat ti pichne 0.4ml, co je take mnozstvo, ze to nezisti ani tvoj muz. ja mam pichnutu len vrchnu peru, lebo som mala len taku pomlcku, uplne neprirodzene uzku k spodnej. a nie, bezne ludia nevedia, ze mam peru pichnutu, lebo ju mam rovnaku ako spodnu, ktora je moja prirodzena. kolkokrat aj v skolke, ci v praci som bola svedkom stupidnych rozhovorov o perach s dodatkom "vy mate take krasne pery, no povedzte, viete si predstavit, ze by ste si dali napichat pery a zhovadili by ste sa". v duchu sa zasmejem, pomyslim si, vy hlupe husy a neriesim.
@anonym_autor urcite estetik derm Mudr.Sofrankova. je to topka. ma krasnu pracu, preciznu, na prvykrat ti pichne 0.4ml, co je take mnozstvo, ze to nezisti ani tvoj muz. ja mam pichnutu len vrchnu peru, lebo som mala len taku pomlcku, uplne neprirodzene uzku k spodnej. a nie, bezne ludia nevedia, ze mam peru pichnutu, lebo ju mam rovnaku ako spodnu, ktora je moja prirodzena. kolkokrat aj v skolke, ci v praci som bola svedkom stupidnych rozhovorov o perach s dodatkom "vy mate take krasne pery, no povedzte, viete si predstavit, ze by ste si dali napichat pery a zhovadili by ste sa". v duchu sa zasmejem, pomyslim si, vy hlupe husy a neriesim.
@matkahelka ja mám presne tak. Hornú skoro vôbec. Dolna ešte ako tak
@anonym_ddf8dd ja myslím skôr nejako takto
@anonym_autor
@anonym_autor dr sofrankova jednoznacne
@anonym_autor strasne, ako sa dospeli ludia vedia opustit a pretlacat svoj nazor aj ked o neho nikto nestoji. Urcite doktorka Sofrankova, ma zlate ruky a obrovsky cit pre estetiku
@matkahelka ukaz pls
@anonym_9676e7 ahoj .môžem sa opýtať,koľko ml ti pichli? Tiež mám iba dve čiarky pery, ale naozaj to chcem tak iba trošičku upraviť , žiadne kacacie
@anonym_autor určite nechod do DERMACENTER, okrem hroznej roboty sú to ešte aj podvodníci. Pozri recenzie na KE.
@matkahelka napísala som ti správu 😉
@matkahelka napísala som ti správu 😉
@anonym_autor a ja som ti odpisala
V Dermacenter to kedysi vedeli, dnes je to shit. V KE to velmi nevedia robit popravde. Teda neviem, aky mas zaklad… ja si chodim dopichnut 1ml raz za tri roky, ale mam vyborny zaklad a tvar, tam je umenie nieco pokazit… ak nemas toto stastie, tak v KE ti s tym nepomozu, bude to vyzerat kackovsky. Iba ze by sa niekto zjavil na scene, o kom este neviem, kludne moze byt 🙂
@anonym_autor Dobrý deň, síce som túto kliniku neskúšala ja, ale jedna známa mi poradila práve ILLUME. Neviem či ste o nej už počuli ale za mňa sú naozaj výsledky (podľa obrázkov) pekné a ceny tiež nie sú vysoké.

@anonym_957b8a Každá ťa bude presviedčať že existujú.
@anonym_d7b479 už ma presviedčajú. 🤣🤣