icon

Kde nájsť kliniku na rozbor vlasu v Košiciach?

28. feb 2026

Ahojte, prosím neviete, či existuje v Košiciach a okolí nejaká klinika, ktorá robí rozbor vlasu prípadne zoberie biopsiu pokožky a určí, kde je problém pri vypadávaní vlasov. Lebo nejaký problém je, len nevieme s lekármi kde. Bola som na troch trichologických vyšetreniach - vlasováklinika, Envy a potom moja dermatologička. Všetko v poriadku. Mám v poriadku vitamíny, minerály, štítnu žľazu. Nie som vo veku perimenopauzy ani menopauzy. Dermatologička mi spomínala nejakú lekárku v BJ, že ona zoberie vzorku a pozerá sa na ten vlas zvnútra, resp aj na pokožku. Ale do BJ nechcem chodiť, skôr hľadám niečo bližšie. Viete prosím o takejto klinike?

P.S. Mezoterapie vlasov, drakuloterapie podstúpené.
Problém trvá 3 roky a o chvíľu naozaj nebudem mať vlasy.

anonym_616a05
28. feb 2026

Alopecia vylúčená?

autor
28. feb 2026
@anonym_616a05

Alopecia vylúčená?

@anonym_616a05 áno všetko vylúčené.

taktotedanie
2. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_616a05 áno všetko vylúčené.

@anonym_autor aj ocne?

autor
2. mar 2026
@taktotedanie

@anonym_autor aj ocne?

@taktotedanie prosím nepoďme sa vypytovať. Ak vieš poraď kliniku. Nájsť na nete si ich viem aj sama. Rada by som konkrétnu referenciu od človeka, čo mu pomohli.

taktotedanie
2. mar 2026
@anonym_autor

@taktotedanie prosím nepoďme sa vypytovať. Ak vieš poraď kliniku. Nájsť na nete si ich viem aj sama. Rada by som konkrétnu referenciu od človeka, čo mu pomohli.

@anonym_autor no sorry, toto ma byt tiez vysetrene a moze to byt pricina - nekorigovana alebo zle korigovana ocna vada!
Nabuduce aspon podakujte! Za dobre mienenu radu
A nie , viac radit nemam potrebu, evidentne viete vsetko sama
Pekny den

autor
2. mar 2026
@taktotedanie

@anonym_autor no sorry, toto ma byt tiez vysetrene a moze to byt pricina - nekorigovana alebo zle korigovana ocna vada!
Nabuduce aspon podakujte! Za dobre mienenu radu
A nie , viac radit nemam potrebu, evidentne viete vsetko sama
Pekny den

@taktotedanie očné mám v poriadku. Za tie roky som si prešla xy vyšetreniami a naozaj nebudem odpovedať na všetky otázky. Chcem kontakt na kliniku, kde naozaj ľuďom pomohli, to je všetko.

anonym_ce30ca
2. mar 2026

A mozno neuroza. Na to klinika na vlasy nepomoze.

taktotedanie
2. mar 2026
@anonym_ce30ca

A mozno neuroza. Na to klinika na vlasy nepomoze.

@anonym_ce30ca neplytvajte energiou
Pani ma vsetko absolvovane, chce nazov kliniky silou mocou a ked neviete ani jej neodpovedajte
ale do bardejova sa jej nechce 🤷🏻‍♀️