Kde nájsť kvalitnú angiologickú ambulanciu v Košiciach?
Ahojte, viete mi odporucit kde ist na cievne v Kosiciach? Niekde kde ste naozaj spokojni?
ja som bola na Letnej 45, za mňa spokojnosť
@anonym_13c8fc Dakujem 🙂 naslo mi ze je to sukromna klinika, plati sa tam za vysetrenie?
@anonym_13c8fc Dakujem 🙂 naslo mi ze je to sukromna klinika, plati sa tam za vysetrenie?
@aerisaa ja som neplatila, mala som výmenný lístok od mojej všeobecnej dr.
@aerisaa za vyšetrenie sa neplatí, ale za vyšetrením ( keď už si sa dostala na angiologiu) tak na 99,9 percenta nasleduje zákrok a ten sa platí v plnej výške, takže mnohonásobne viac ako na príklad v VUSCH, alebo v Sací na cievnej chirurgii.
@aerisaa za vyšetrenie sa neplatí, ale za vyšetrením ( keď už si sa dostala na angiologiu) tak na 99,9 percenta nasleduje zákrok a ten sa platí v plnej výške, takže mnohonásobne viac ako na príklad v VUSCH, alebo v Sací na cievnej chirurgii.
@anonym_6f9cd6 liecim sa na lymfedem cize potrebujem len vysetrenie/ kontrolu kazdy polrok... Cize ziadny specialny zakrok, len obycajne USG. Plati sa aj za to? Pripadne kde inde by ste odporucili ist?

ja som bola na Letnej 45, za mňa spokojnosť