icon

Kde nájsť kvalitnú angiologickú ambulanciu v Košiciach?

aerisaa
Dnes o 07:42

Ahojte, viete mi odporucit kde ist na cievne v Kosiciach? Niekde kde ste naozaj spokojni?

anonym_13c8fc
Dnes o 08:25

ja som bola na Letnej 45, za mňa spokojnosť

aerisaa
autor
Dnes o 09:53
@anonym_13c8fc

ja som bola na Letnej 45, za mňa spokojnosť

@anonym_13c8fc Dakujem 🙂 naslo mi ze je to sukromna klinika, plati sa tam za vysetrenie?

anonym_13c8fc
Dnes o 09:54
@aerisaa

@anonym_13c8fc Dakujem 🙂 naslo mi ze je to sukromna klinika, plati sa tam za vysetrenie?

@aerisaa ja som neplatila, mala som výmenný lístok od mojej všeobecnej dr.

anonym_6f9cd6
Dnes o 10:04
@aerisaa

@aerisaa za vyšetrenie sa neplatí, ale za vyšetrením ( keď už si sa dostala na angiologiu) tak na 99,9 percenta nasleduje zákrok a ten sa platí v plnej výške, takže mnohonásobne viac ako na príklad v VUSCH, alebo v Sací na cievnej chirurgii.

aerisaa
autor
Dnes o 12:23
@anonym_6f9cd6

@aerisaa za vyšetrenie sa neplatí, ale za vyšetrením ( keď už si sa dostala na angiologiu) tak na 99,9 percenta nasleduje zákrok a ten sa platí v plnej výške, takže mnohonásobne viac ako na príklad v VUSCH, alebo v Sací na cievnej chirurgii.

@anonym_6f9cd6 liecim sa na lymfedem cize potrebujem len vysetrenie/ kontrolu kazdy polrok... Cize ziadny specialny zakrok, len obycajne USG. Plati sa aj za to? Pripadne kde inde by ste odporucili ist?

adulka07
Dnes o 15:55

@aerisaa Dr.Andrej Smola...je to cievny chirurg...robí usg na prvom vyšetrení a neplatilo sa ...akurát sa platí za zákrok...ale ani to nebolo také strašné... odstraňoval mi krcovu žilu laserovým vláknom a platila som cca 170€