Kde nájsť kvalitnú zubnú kliniku v Košiciach?
Dobrý deň. S kým ste spokojní? Nejaká zubná klinika v KE alebo zubár/zubárka? A keď niekto mal teraz niekedy koľko to cca vyšlo
AllDente, PureDent - kvalitná estetická práca, používajú mikroskop a moderné technológie, príjemný personál.
Čo konkrétne koľko vyšlo? Kliniky majú svoju webovú stránku, tam nájdeš cenník.
Inak úplne najviac TOP zubár v Košiciach je MUDr. Rudolf Novotný, ale on je ešte drahší než ostatné moderné kliniky.
@laurinka27 zmenili mi úplne nazov,pýtala som sa konkrétne na strojčeky, klasický strojček nie neviditeľný
@anonym_autor mddr Zubkova
Ak strojcek pre dieta tak na bacikovej
Osobne vsak chodim do uplne ineho mesta a za plombu platim od 25-30€ v ,v kosiciach 2x tolko co je sialene
Strojcek znama riesila tiez uplne inde a doplacala pre dieta nejqkych 100€ len
@anonym_autor mddr Zubkova
Ak strojcek pre dieta tak na bacikovej
Osobne vsak chodim do uplne ineho mesta a za plombu platim od 25-30€ v ,v kosiciach 2x tolko co je sialene
Strojcek znama riesila tiez uplne inde a doplacala pre dieta nejqkych 100€ len
@taktotedanie nechodíš náhodou do Rožňavy ku Zubkovej?
@taktotedanie nechodíš náhodou do Rožňavy ku Zubkovej?
@anonym_autor nie nie a neviem aka zubkova je v roznave
Ja poznam len jednu a ta je v ke ale ci ma tam pobocky alebo tak netusim len si ju vela znamych chvali a poznam dokopy asi 21 ludi co tam chodia k nej aj s celymi rodinami aj detmi
@anonym_autor MUDr. Rudolf Novotný je fakt kvalita, je ozaj najlepší, aj jeho otec bol zubár. Ale teda bohužiaľ je aj extrémne drahý. Chodí k nemu bohatšia klientela.
@anonym_autor ako za mna určite zubná klinika Redaj- www.redaj.sk
ceny zavísia od toho, čo potrebuješ, ale kludne sa s nimi možeš poradit, aj ja som s nimi konzultovala svoj stav. už inde by som nešla 🙂
@anonym_autor Dobrý deň, my sme boli u doktorky Sokolovej na Pražskej a veľká spokojnosť. Skvelý prístup, všetko vysvetlila. My sme tam volali telefonicky a sestrička nám dala termín.

AllDente, PureDent - kvalitná estetická práca, používajú mikroskop a moderné technológie, príjemný personál.
Čo konkrétne koľko vyšlo? Kliniky majú svoju webovú stránku, tam nájdeš cenník.
Inak úplne najviac TOP zubár v Košiciach je MUDr. Rudolf Novotný, ale on je ešte drahší než ostatné moderné kliniky.