icon

Kde nájsť lacnú optiku v Košiciach?

toccara
18. apr 2024

Ahojte poradte prosim lacnu optiku v ke. Mamka ma silne dioptrie takze sklicka sa musia zuzovat aby nemala "popolniky". Aj s lacnejsim ramom vyjdu 500 eur-zatial sme sa informovali len vo focuse.

ivkav5
18. apr 2024

@toccara za mňa jednoznačne Optika Merkur- pani Galyna Karaulova. Trieda SNP to je, vygoogli. Pani je ruska, vždy najlepšie ceny nám dala.

pinkgirl
18. apr 2024

Okrem spomínanej optiky odporúčam aj Optik Studio na Mánesovej ulici - je to rohový domček s Watsonovou ulicou. Pán optik nám robí okuliare už niekoľko rokov. Max spokojnosť. Ale ak mamička potrebuje silnejšie dioptrie, tak na okuliaroch budú vždy najdrahšie sklá.

ivkav5
18. apr 2024

@pinkgirl áno, súhlasim, pán je skvelý, extrémne ochotný, xkrát urobil aj zadarmo opravu okuliarí a pod., ale naposledy sme tam dali za sklíčka omnoho viac ako u tej pani 🙏

jarmila1977
18. apr 2024

Skuste aj agnesoptik na Rastislavovej v areali nemocnice....hned za vratnicou doprava....doktorka Kvapilova.....my chodime tam.....a kludne sa popytajte na cenu okuliarov vo viacerych optikach

diaalex
18. apr 2024

@toccara ja som vždy chodila do focusu a 400€ bol základ. Teraz som bola v Grand optical a platila som 150€ čo je mega rozdiel

luciella
19. apr 2024

Odporúčam H@S optik na KVP. Ceny pekných rámov 90 eur, aj sklíčka stencene. Určite to nebude stat 500 eur.

taktotedanie
19. apr 2024

Pri povazskej je optika, kde je ten fresh, lacna a skvela optika