Kde nájsť najlepšie novorodenecké fotenie v Košiciach?
Ahojte, kde by ste mi odporucili novorodenecke fotenie v ramci Kosic alebo blizkom okoli? Ak ma niekto dobru skusenost a bol
By aj ochotny napisat aku cenu ocakavat budem vdacna. Uvazujem aj nad Martinou Kimak avsak nikde sa neviem dopatrat ceny ? Nema niekto cerstvu skusenost s novorodeneckym fotenim u nej aka bola cena a ako ste boli spokojni? Dakujem
My sme si novorodenca fotili sami na telefon. Aj ja, aj manzel, svagrine, svagrovia, babky, dedkovia, kamarati a kamosky. Skus, nestoji to nic. Urcite sa u niekoho telefon doma najde.
@anonym_d5a9f7 to asi každý ale pani chcela info a odporúčania na profesionálne novorodenie, ktoré sa zvacsa doma neda imitovat bez potrebnej techniky a pod🙂
@anonym_d5a9f7 to asi každý ale pani chcela info a odporúčania na profesionálne novorodenie, ktoré sa zvacsa doma neda imitovat bez potrebnej techniky a pod🙂
@anonym_8ff342 neboj, ja viem, čo myslela 🙂.
@mama_d odporucam Luciu Jokelovu, dlhe roky k nej pravidelne chodime, mozem ju odporucat. u Martiny Kimak sme boli raz, nemam dobre skusenosti a zabery neboli podla mojich predstav.
Tiez som pozerala novorodenecke rodinne fotenie a teda vela fotografov ma dobre palky 😁 nasla som potom Monika Jakubcinova alebo Aneta Barcova...fotky su pekne a aj ceny prijatelnejsie

My sme si novorodenca fotili sami na telefon. Aj ja, aj manzel, svagrine, svagrovia, babky, dedkovia, kamarati a kamosky. Skus, nestoji to nic. Urcite sa u niekoho telefon doma najde.