icon

Kde nájsť salón v Košiciach na účes a líčenie?

dajanaa
15. jún 2025

Ahojte, prosím odporučte salón v KE kde na jednom mieste nájdem kaderníčku aj kozmetičku resp. šikovnú súkromnú osobu na jednoduchý účes (natočenie vlasov) a líčenie na svadbu ako hosť.
Ďakujem

pinkgirl
15. jún 2025

Pozri Eliart na fb

bessie12
15. jún 2025

@dajanaa Salón Look - Stokanovičová Adriana. Ona je kaderníčka a jej známa je vizážistka. Stačí, keď sa ozveš kaderníčke a ona už vybavi zvyšok.

dajanaa
autor
15. jún 2025
@pinkgirl

Pozri Eliart na fb

@pinkgirl pozerala som avšak nevyhodilo mi nič vedela by si prosím zaslať link na profil? Ďakujem

pinkgirl
15. jún 2025
@dajanaa

@pinkgirl pozerala som avšak nevyhodilo mi nič vedela by si prosím zaslať link na profil? Ďakujem

@dajanaa elliart-make up to je

taktotedanie
15. jún 2025
@dajanaa

@dajanaa pozor , opakovane boli staznosti, riesilo sa to aj tu na mk aj na fb vo vsetkych skupinach. pani stahovala fotky z internetu, nespokojne zakaznicky, rusila terminy, neprimerane spravanie , pozri lepsie recenzie
Aby si nebola sklamana ,

dajanaa
autor
15. jún 2025
@taktotedanie

@dajanaa pozor , opakovane boli staznosti, riesilo sa to aj tu na mk aj na fb vo vsetkych skupinach. pani stahovala fotky z internetu, nespokojne zakaznicky, rusila terminy, neprimerane spravanie , pozri lepsie recenzie
Aby si nebola sklamana ,

@taktotedanie ďakujem za upozornenie

taktotedanie
15. jún 2025
@dajanaa

@dajanaa skus aleira glam, chodi domov alebo Wiktória Visage Licenie a ucesy Kosice- na fb

pinkgirl
15. jún 2025
@dajanaa

@taktotedanie a bola si u nej? Ja áno, bola som spokojná so všetkými službami.
@dajanaa veď vyskúšaj sama a uvidíš.

taktotedanie
16. jún 2025
@pinkgirl

@taktotedanie a bola si u nej? Ja áno, bola som spokojná so všetkými službami.
@dajanaa veď vyskúšaj sama a uvidíš.

@pinkgirl pozri, riesilo sa to skrz celym internetom a skrz cele kosice tak mi prislo fer to spomenit aby autorka neostala sklamana

jarulka88
16. jún 2025

@dajanaa Kriszta Tatar

stellariaaquatica
17. jún 2025

Romiglamour

dominikanika12345
18. jún 2025
@taktotedanie

@pinkgirl pozri, riesilo sa to skrz celym internetom a skrz cele kosice tak mi prislo fer to spomenit aby autorka neostala sklamana

@pinkgirl
@taktotedanie

Áno, Eli je podvodníčka, riešila ju polícia, je na ňu niekoľko trestných oznámení - sťahovala fotky z internetu od cudzích žien a prezentovala ako svoju prácu je toho plný internet aj FB

biba_18
18. jún 2025

salon šarm na furči…