icon

Kde nájsť šaty a lodičky na stužkovú v Košiciach?

emanale
29. jún 2025

Ahojte hľadám šaty na stužkovú ale neviem ake obchody su v Košiciach najlepšie.
Nechcem požičovňu a ceny okolo 100 eur prosím. Hľadám nejaké elegantné modernejšie strihy.

Taktiež dodatočne ak niekto vie kde zohnať typické lodičky v 35 veľkosť to by tiez bolo fajn mam problemy najst v takej velkosti bez toho aby boli detske a aby som ich nasla v obchode na skusku a nie online…

Dakujem za kazdu odpoved!

eeffka
•
29. jún 2025

@emanale AY strihy aj saty ake len chces od 30e , topanky male tiez, poskusas, co nesadne vratis. Kef som sla dcere na stuzkovu pokupila a vratila som asi 30siat

banalu
•
29. jún 2025

Mia dress maju aj stranku, su na hlavnej.

emanale
autor
•
29. jún 2025
@eeffka

@emanale AY strihy aj saty ake len chces od 30e , topanky male tiez, poskusas, co nesadne vratis. Kef som sla dcere na stuzkovu pokupila a vratila som asi 30siat

@eeffka vola sa to AY ? neviem to najst😅

eeffka
•
29. jún 2025
@emanale

@eeffka vola sa to AY ? neviem to najst😅

@emanale about you ale neviem ci ma nezmazu

sszuzu8
•
29. jún 2025

Šaty mam krásne broskyňovej farby. Neviem či nájdem foto ale vedela by som ti ich posunúť. Mala som ich raz.

sszuzu8
•
29. jún 2025

Nemám inú foto to len pre predstavu. Veľkosť cca S

vkatush
•
29. jún 2025

Šaty MiaDresses, sú super, perfektne sadnú a skvelá kvalita. Milujem šaty od nich.

Prípadne ešte je obchod na Mlynskej, tam majú toho tiež veľa a rôzne.

Topánky by som objednala z aboutyou alebo zalanda, vyskúšala a ak nesadnú, vrátiš. Častejšie som tak kúpila v dvoch veľkostiach rovnaké a tie, čo nesedeli, som bez problémov vrátila.

emanale
autor
•
30. jún 2025
@vkatush

Šaty MiaDresses, sú super, perfektne sadnú a skvelá kvalita. Milujem šaty od nich.

Prípadne ešte je obchod na Mlynskej, tam majú toho tiež veľa a rôzne.

Topánky by som objednala z aboutyou alebo zalanda, vyskúšala a ak nesadnú, vrátiš. Častejšie som tak kúpila v dvoch veľkostiach rovnaké a tie, čo nesedeli, som bez problémov vrátila.

@vkatush a do mia dresses mozem normalne vojst a proste si popzerat nejake saty alebo sa treba nejako preobjednat? :D

eeffka
•
30. jún 2025
@emanale

@vkatush a do mia dresses mozem normalne vojst a proste si popzerat nejake saty alebo sa treba nejako preobjednat? :D

@emanale vojdes a normalny butik to je

papaya1234
•
30. jún 2025

Sweet Relevation pri kladkovom moste (majú aj stránku, čiže si viete pozrieť ponuku. A nádherné šaty za super cenu majú aj v Efekt Mode pri Dóme svätej Alžbety. Tam viete rovno kúpiť aj topánky.

vkatush
•
30. jún 2025
@emanale

@emanale normálny obchod/butik. Síce som tam dlhšie teraz nebola, ale kedysi veľmi zlaté predavačky tam boli,.naozaj super vedeli poradiť.

leidin
•
21. júl 2025

Js som na mlynskej videla najkrajsie oproti freshu Sweet revelation. Doteraz spominam ake boli. 50€ asi