icon

Kde osláviť menšiu svadbu v Košiciach?

kailinne
13. feb 2026

Ahojte, poraďte miesto, priestory na svadobnú hostinu v KE, menšia svadba okolo 30 ľudí. Zaujímajú ma hlavne vaše skúsenosti, kde ste boli/neboli spokojní (prístup personálu, jedlo atd.)

anonym_db7a89
13. feb 2026

roca, košice hotel, hotel bankov
bola som tam na svadbách aj iných akciách a všetko fajn

salsa26
13. feb 2026

Hotel Maratón, Hotel Košice

anonym_908f5d
13. feb 2026

@kailinne My sme mali malu svadbu v Geste a boli sme velmi spokojni

akinomel
13. feb 2026

@kailinne hotel Maratón, boli sme veľmi spokojní

bessie12
13. feb 2026

@kailinne hotel Maraton. Boli sme nadmieru spokojní.

matkahelka
14. feb 2026

@kailinne zavisi, aky mate rozpocet. my sme boli v slavii a bolo to uzasne. priestory, servis, jedlo, vsetko.

daniella08
16. feb 2026

@kailinne my sme mali svadbu v kultúrnom dome v Myslave, nemali sme prenajatú sálu, len prednú časť kde sme si nakoniec urobili aj parket. Bolo to síce pred pár rokmi ale svadba nás vtedy vyšla na 380€ s tým že sme mali večeru, pripitok, kavu (vlastný alkohol a nealko)a potom este bohaté švédske stoly. Nabalili nám jedlo a ušlo sa celej rodine aj domov. Neviem či sa tam este robia také menšie svadby ale na to, ze to bola tak nízkorozpočtová svadba tak nám ozaj nič nechýbalo.

peetkaaa
23. feb 2026

@kailinne my sme mali pred dvoma týždňami svadbu v Gesto cafe&brunch a boli sme veľmi spokojní so všetkým. Jedlo vynikajúce, obsluha tiež super.

kailinne
autor
23. feb 2026

Ďakujem Vám dievčatá, do Maratonu som písala na 3 rôzne maily a ani z jedného mi neodpísali 😅. Zatiaľ sme sa zhodli na Geste a Gloria Palac, tak som zvedavá čo nakoniec vyberieme ❤

bessie12
24. feb 2026
@kailinne

Ďakujem Vám dievčatá, do Maratonu som písala na 3 rôzne maily a ani z jedného mi neodpísali 😅. Zatiaľ sme sa zhodli na Geste a Gloria Palac, tak som zvedavá čo nakoniec vyberieme ❤

@kailinne zavolaj im. Ani mne neodpisovali. Majú toho veľa.

kailinne
autor
25. feb 2026

Ešte mám jednu otázku, keď ste si rezervovali kostol/úrad a sálu na hostinu na konkrétny dátum, čo nasledovalo potom? Čo ste vybavovali ako ďalšie?

peetkaaa
25. feb 2026
@kailinne

Ešte mám jednu otázku, keď ste si rezervovali kostol/úrad a sálu na hostinu na konkrétny dátum, čo nasledovalo potom? Čo ste vybavovali ako ďalšie?

@kailinne prvý bol kostol, potom miesto pre hostinu a už keď sme mali to pevne stanovené tak som začala riešiť pozvánky, šaty, obrúčky, objednávať koláče, tortu, keďže sme mali sobáš v kostole tak nejaké tri týždne pred sme išli na matriku podpísať papiere nejaké. Fotografku som vyriešila dva týždne pred svadbou, ale to si neber príklad, my sme mali menšiu svadbu, ktorú sme zbúchali za dva mesiace a hlavne teraz vo february kedy nebol problém s ničím. Dlhsie čakačky na všetko sú určite počas svadobnej sezóny, takze už podľa toho si podľa mna urči čo začneš vybavovať najskôr 🙂