Kde parkujú zamestnanci Auparku Košice?
Ahojte, prosím Vás je tu niekto,kto pracuje v Aupark Košice?Kde prosím Vás
parkujete? Sú tam aj firmy Cancom a Accenture...ale všeobecne,kde parkujú všetci zamestnanci Auparku? Nie som už z Košíc, preto neviem dochádzať autobusom... Ale celý deň parkovať tam mi príde likvidačné. Ďakujem vopred veľmi pekne
@simona1998 bolo by to 16 eur denne, to si nemôžem dovoliť. Bývam v dedine, mimo mesto. Ráno musím hodiť deti do škôlky. Musím ísť autom, ale naozaj netuším kde ho zaparkovať.
@budelepsie AU je v parkovacej zóne, takže ani niekde blízko si auto nevieš nechať bez platenia. Možno keby si auto nechala na vstupe do mesta a odtiaľ sa dopravila autobusom do AU. Napríklad necháš auto na Herlianskej ceste pri Lidli a odtiaľ mestskou dopravou.
Ja by som auto nechala pri železničnom učilišti pred mostami a hneď máš zastávku MHD a ďalšia je Palackého a Aupark. Myslím že najlepšie riešenie. Alebo na jantárovej za železničným priecestím. A zbehnes krížom do ap
Takúto prácu by som nebrala.
@budelepsie nechávajú auta v okolí. Nie najbližšie ulice tam sú zóny, ale ďalej a prejdú peso 10 min napr. 🙂
Pripadne v okolitých uliciach a zaplatia celodenný parking.
Pokiaľ viem hlavne tieto IT firmy majú prevažne homeoffice a chodia napríklad len raz za týždeň do officu čiže sa to da zvládnuť. 🙂
No to je strašná blbosť že nedali zamestnancom nejaké zvýhodnené ceny za parkovanie!!! 🙈
Ďakujem vám za reakcie, budem silno zisťovať aké mám možnosti, mne nevadí ani chodiť, len aby som časovo stíhala aj deti. Uvidíme.
@budelepsie pokial viem tak v auparku majú možnosť zvýhodneného parkovania len manažéri alebo "vyššie"postavený, nie každý zamestnanec. Takže len na najbližšom neplatenom a potom peso alebo MHD
@zapalkazapalkova áno tak som aj ja pocula..je to aj kvôli tomu ze za to aupark vraj pýta nekrestanske peniaze..plus tie firmy majú bežné 300-400 zamestnancov to by sa nedalo každému vyhovieť.. keď vlastne väčšina je verejne parkovanie pre zakaznikov auparku .
Mne sa zda že majú rezidenske karty na parkovanie.Treba si to zistiť.Neverím keaždý deň platia za parkovanie 16 eur na deň.Všade kde maju prevadzky musia mať vyhradene parkovanie.Ano ak niekto príde tak to asi spoplatnili kôli ním ale prevadzky majú vždy vyhradene parkovisko pre zamestnancov.
@alickapusinka dnes som zisťovala, pár vysokých pozícii má, ale taký bežný zamestnanec nemá ani zľavu
@budelepsie dívne nechápem však všade kde su prevadzky a zamestnanci tak by malo byť vyhradene parkovisko.A to kto povedal že nei je žiadne miesto.Treba sa ísť opýtať na magistrat mesta Košice.Tam je zamestnanec čo sa tým zaobera a myslím si že riešenie sa najde.
@budelepsie odkial dochadzas? ak od Sace, tak nechaj pri optime, ak od krasnej, tak pri freshi nad jazerom, ak od KNV tak na herlianskej pri shopboxe. odtial do auparku MHD. alebo za vlakovym priecestim pri byvalom SOU zeleznicnom, odtial to mas peso 10 minut.
@alickapusinka co ma magistrat s auparkom? ved aupark ma tolko zamestnancov, ze ak by tam vsetci parkovali, obsadia cele jedno podlazie. mimochodom, ziaden zakon nehovori o tom, ze zamestnavatel ma povinnost zabezpecit zamestnancovi parkovacie miesto.
Je tam pre zamestnancov v tej modrej zone, ale samozrejme nevedia dat vsetkym lebo tolko zamestnancov ma Aupark, ze kupujuci by uz nemohli parkovat
@alickapusinka magistrat nerieši súkromné parkoviská na súkromných pozemkoch. Rieši tie, ktoré patria mestu.
Teda na magistrate vedia poradiť, kde pani môže zaparkovať mimo parkovaciu zónu a ďalej ísť autobusom.
Nijako jej nepomôžu priamo s parkovaním v auparku a podmienkami aké si tam aupark nastavil.
@budelepsie v KE sa da v Auparku zaplatit neobmedzeny vstup na parkovisko za nejakych 150 eur.
Aj ja pracujem v auparku, a chodím busom. Ale poznám veľa ľudí ktorý dochádzajú autom, a nechávajú na okolitých parkoviskách. Ak si vybavia kartu, parkovné na deň v zóne BN je myslím 4,50€. Bez karty 6€. V auparku mesačná karta 300€
Urob tak, ako ti poradila @matkahelka, dobre ti poradila. Riešenie su záchytné parkoviská.
@budelepsie kusok od hlavnej stanice je akoby budova pošty tam sa dá parkovať zdarma

@budelepsie napríklad Aupark Žilina nemá žiadnu zľavu pre zamestnancov , museli si platiť plnú výšku parkovného každý deň , tak chodia autobusom alebo nechávajú autá na tržnici,poprípade niekde ďalej na neplatenom parkovisku a dochádzajú peši