Kde požiadať šaty na stužkovú na východnom Slovensku?
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, kde sa dajú požičať pekné šaty na stužkovú v Košiciach, Prešove alebo v Spišskej Novej Vsi? Zaujímalo by ma tiež, koľko vás približne vyšlo požičanie šiat.
My sme kupili na miadresses.sk
https://www.miadresses.sk/saty-na-stuzkovu/
Popozeraj tu, lacnejšie ako požičanie a šaty ti ostanú:
https://www.bezvasport.sk/zeny/zeny-oblecenie/s...
a chceš to pre seba ako rodiča, alebo pre dcéru alebo seba ako študentku?
Chod dalej aby sa nestalo, ze budete mat rovnake saty
Giraltovce prestigeshop- tolko siat pokope som nevidela
Svadobne centrum Danka pri svidniku- exkluzivne prekrasne saty ktore nikde inde nenajdes
Ale tu si musis rezervovat termin maju taky napor, pozri na fb, majitelka ma vycibreny vkus a mozes si byt ista, ze v okoli nikto take saty nemal a nebude mat
a chceš to pre seba ako rodiča, alebo pre dcéru alebo seba ako študentku?
@biba_18 pre mňa ako študentku
@marcela9999 drzim palce, aby si zohnala saty, v ktorych sa budes citit spokojne.
Tiez mam dceru maturantku a stuzkovu maju v oktobri 🙂
@marcela9999 drzim palce, aby si zohnala saty, v ktorych sa budes citit spokojne.
Tiez mam dceru maturantku a stuzkovu maju v oktobri 🙂
@guudy ďakujem 🩷
@marcela9999 Mam saty, biele, dlhé, s odhalenym dekoltom, velkost XS-S, slávnostné, turecké, hladky material, široká dlha sukna.
@marcela9999 V Košiciach. Ak sa Vám bude pozdávať, mozeme sa dohodnúť na cene. Boli oblečené iba raz na postave XS, na dve hodiny.
@marcela9999 salon moni kosice
@marcela9999 Mam saty, biele, dlhé, s odhalenym dekoltom, velkost XS-S, slávnostné, turecké, hladky material, široká dlha sukna.
@sonya1985 vedeli by ste mi poslať fotku ? Ďakujem
@marcela9999 V Košiciach. Ak sa Vám bude pozdávať, mozeme sa dohodnúť na cene. Boli oblečené iba raz na postave XS, na dve hodiny.
@sonya1985 vedeli by ste mi poslať fotku ? Ďakujem

My sme kúpili v Nowom Targu, je tam obrovský obchod s kadejakými šatami. Stoja tam koľko, koľko u nás stojí požičanie.