Kde s dieťaťom na pohotovosť v Košiciach?
Ahojte kam s malym dietatom dnes v tomto case? Toryska ci nemocnica? Kde nas prijmu?
@anonym_autor je taky virus synovec minulý týždeň cez vianoce tak to mal. 2dni ked asppn polyzickach prijma.tekutiny malo byt.ok prejde to zaklad aby mal.tekutiny ak zvraca vkuse to.je ine ak.je starsi
Ak.babatko.tak urcite treba ist
Tiez sa.toho bojim mam.7r a 3m deti.
@anonym_autor chod rovno dfn, určite nie na torysku. Možno keď pôjdete fakt ráno bude tam aj menej ľudí ako keď sa vyberiete podvečer/vecer
@anonym_autor dakujem vam a lekaren je kde ptvorena
@anonym_autor dakujem vam a lekaren je kde ptvorena
@anonym_autor stačí trošku googlit, nie si z Košíc? Predsa na Toryskej pohotovostná lekáreň. Je otvorená do 22:30, čakaj že tam bude veľa ľudí a počkáte si.
@anonym_autor stačí trošku googlit, nie si z Košíc? Predsa na Toryskej pohotovostná lekáreň. Je otvorená do 22:30, čakaj že tam bude veľa ľudí a počkáte si.
@katusik456 dakujem nie som z ke uz sme vybaveny dakujem vsetkym
@katusik456 dakujem nie som z ke uz sme vybaveny dakujem vsetkym
@anonym_autor a ako ste dopadli?
@1177 zapal hrdla :/
@anonym_autor boli ste na pohotovosti alebo na urgente?
@anonym_autor boli ste na pohotovosti alebo na urgente?
@anonym_18be13 prv detskej fakulte tam nas na chodbe poslali na torysku
@anonym_18be13 prv detskej fakulte tam nas na chodbe poslali na torysku
@anonym_autor aky bol pristup? Teraz sa vsetci stazuju na pohotovost, tak ci sa nieco zlepsilo?
@anonym_autor aky bol pristup? Teraz sa vsetci stazuju na pohotovost, tak ci sa nieco zlepsilo?
@anonym_18be13 brala som to s rezervou no zajtra ideme pre istotu este k svojej obvodnej
Zavolať 116 alebo 117

@anonym_autor a co konkretne chces riesit?