Kde sa dá korčuľovať na kolieskových korčuliach v Košiciach?
Ahojte, viete niekto kde by si človek zakorculoval suvislo po lepšom terene? Volakedy sa dalo na jazere popri hradzi ale tam kvalita uz toho chodnika šla dole. Na terase po tom čo bola prerabka elektriciek a dali sa tam chodniky pre slepcov (neberte to ako vyčitku), odtial korčuliari uplne zmizli, lebo to uz hrozil pad na tých chodnikoch pre slepych pri prechode cez križovatky 🙂 Volakedy to tam žilo korčuliarmi po celom SNP, ale po rekonštrukcii už tam nechodia ludia. Nieco co ma rovinku, lebo chodnik v lesiku na Furči je divokejsi. Alebo niečo blizko Košic? Uprimne nejako už nevidam inline korčuliarov posledne roky. Naozaj neviem či to je tým ze nie je kde ist poriadne, alebo to nie je v mode 🙂
Ako lesopark Furca je divokejsi? Ved tam na nom sa vedia korculovat aj male deti, ked pojdes rano alevo v doobednych hodinach ani vela ludi nestretnes.
Ako lesopark Furca je divokejsi? Ved tam na nom sa vedia korculovat aj male deti, ked pojdes rano alevo v doobednych hodinach ani vela ludi nestretnes.
@anonym_cad9e6 lebo je to hore kopček a dole kopček? nie je to rovina ...
@anonym_cad9e6 lebo je to hore kopček a dole kopček? nie je to rovina ...
@biba_18 ked to zvladnu male deti dospela zena nie? Ja este tam na starom chodniku som sa ucila korculovat a aj prvy krat stala na korculiach. Za mna je tam uplne v pohode teren, najma po tom co tam dali novy asfalt.
@biba_18 ked to zvladnu male deti dospela zena nie? Ja este tam na starom chodniku som sa ucila korculovat a aj prvy krat stala na korculiach. Za mna je tam uplne v pohode teren, najma po tom co tam dali novy asfalt.
@anonym_cad9e6 malé deti ale nekorčuľujú rýchlo. podľa mňa na rýchle korčuľovanie až tak vhodný terén nie je, ja tam tiež nerada korčuľujem...
@anonym_cad9e6 malé deti ale nekorčuľujú rýchlo. podľa mňa na rýchle korčuľovanie až tak vhodný terén nie je, ja tam tiež nerada korčuľujem...
@biba_18 tak ja tam chodim korculovat s kamoskou a nam to tam vyhovuje, neviem co je pre teba rychlo ale my korculujeme takym normalnym tempom ani nie pomaly ani nie ako na pretekoch a uplne v pohode, dole kopcekom mierne pribrzdime a to je asi jedine ovmedzenie, co treba urobit oproti rovine.
@biba_18 tak ja tam chodim korculovat s kamoskou a nam to tam vyhovuje, neviem co je pre teba rychlo ale my korculujeme takym normalnym tempom ani nie pomaly ani nie ako na pretekoch a uplne v pohode, dole kopcekom mierne pribrzdime a to je asi jedine ovmedzenie, co treba urobit oproti rovine.
@anonym_cad9e6 áno, normálnym tempom. ale keď chceš ísť rýchlo, tak je to o držku ...
Beznym tempom vsade, kde je novy asfalt a kedze idu volby, pocet opravenych chodnikov prudko rastie. Tie miesta, ktore som ti chcel navrhnut, sa ti nepacia, asi jazdis rychlo. Ked pockas, robia druhu stranu hradze na Jazere, tam to asi bude ok.
ja jazdim aj rychlejsie, mam to rada ked obcas to takzvane rozpeckujem, a nemam luxus ist doobedu na furcu, chodievala som tam kedysi ale davnejsie a bolo kopec ludi a ja naozaj ked idem rychlejsie, je to držku ako ste pisali pomedzi ludi a inych korculiarov a cyklistov. A nechcem sa rozbit dakde pri vacsej rychlosti. Ako jazero bolo fajn, ale ked som tam bola naposledy pred 3. rokmi tak uz mi drkotali zuby z niektorych usekov jak to trasie. A chcela som oprasit korcule po par rokoch a netusim kam by som sla :D
ja jazdim aj rychlejsie, mam to rada ked obcas to takzvane rozpeckujem, a nemam luxus ist doobedu na furcu, chodievala som tam kedysi ale davnejsie a bolo kopec ludi a ja naozaj ked idem rychlejsie, je to držku ako ste pisali pomedzi ludi a inych korculiarov a cyklistov. A nechcem sa rozbit dakde pri vacsej rychlosti. Ako jazero bolo fajn, ale ked som tam bola naposledy pred 3. rokmi tak uz mi drkotali zuby z niektorych usekov jak to trasie. A chcela som oprasit korcule po par rokoch a netusim kam by som sla :D
@sunsan ja som to mala rada na jazere keď sme tam bývali, normálne som si dávala HIIT na korčuliach, úplne pecky na krátkom úseku a potom pomalšie, vtedy sa to ale dalo 😒 na furči také nehrozí...

@sunsan a na Aničke? Ťahanovce