icon

Kde sa dajú odoslať balíky Slovak Parcel Services?

23. jún 2025

Konkrétne miesta ďakujem ❤️

julinka65
23. jún 2025

skus to skopirovat do googlu a mas rovno odpoved.

autor
23. jún 2025
@julinka65

skus to skopirovat do googlu a mas rovno odpoved.

@julinka65 to mi ma poslať jedna pani balík ale musí to byt kamenná predajná v Košiciach… kde Beru SPS balíky. neviem jej poradiť .. nepoznam Košice a neukazuje mi nič iba alzaboxy a pod

autor
23. jún 2025

Som si myslela že keď niečo kupujem tak predávajúci ma sám vyriešiť miesto odoslania. Nie aby som ja z opačnej strany SK hľadala kde to môže poslať z Košíc ktoré vôbec nepoznam

simona_boz
23. jún 2025

No zalezi aj odkial je z ktorej casti. V starom meste je to napriklad predajna zeleza na alzbetinej alebo Vaporama pri tip tope 😊

bela30
23. jún 2025

V Kosiciach SPS berie baliky v Auparku v Tabakpress, tam moze balik ist podat, ked ho chce odoslat.

inzulin
9. dec 2025
@bela30

V Kosiciach SPS berie baliky v Auparku v Tabakpress, tam moze balik ist podat, ked ho chce odoslat.

@bela30 Musím mať na balíku nalepený štítok, alebo stačí napísať adresu ruku a v Tabakpress adresný lístok vytlačia a prilepia na balík a pošlú?

bela30
9. dec 2025
@inzulin

@bela30 Musím mať na balíku nalepený štítok, alebo stačí napísať adresu ruku a v Tabakpress adresný lístok vytlačia a prilepia na balík a pošlú?

@inzulin Ja som mala vzdy vytlaceny, pani to tam naskenuje do systemu podla kodu pravdepodobne.
Napisane rukou to asi nestaci mat.