icon

Kde sa objednať na USG prsníkov?

86tonka86
19. sep 2025

Dobrý deň, viete mi prosím odporučiť kde by som sa mohla objednať na USG prsníkov v rámci preventívnej g. prehliadky. Dlho som chodila na KvP ale doktorka tam už nepracuje. Ďakujem.

babushkaem
19. sep 2025

a nezrusili to uz?

viestta
19. sep 2025
@babushkaem

a nezrusili to uz?

@babushkaem nie, nezrusili, len nie kazde USG prsnikov je preplacane ZP

saska85
19. sep 2025

Ja idem k Saksunovi, chodim kazdy rok, tam netreba listok vymenny. Vcera som volala a mam termin do mesiaca. 50e sa plati,

bielasovicka
19. sep 2025

Mňa na usg vždy posiela gynekológ.

martinka17
19. sep 2025

Ak potrebuješ kvalitné USG, pretože máš aj nejaký problém/ podozrenie - tak jednoznačne Saksún. Ak len klasika, pre istou, skús na poliknike Sever.

daniella08
19. sep 2025

Mňa na severe nezobrali, vraj toho majú veľa a berú len toho kto spadá pod nich. Zaplatila som si v ProCare registračný poplatok 10€ a termín som mala o pár dní, mohla som si vybrať kedy mi vyhovuje, nečakala som ani v čakárni takže som spokojná. Registráciu aj termín som vybavila cez telefón.

matkahelka
19. sep 2025

@86tonka86 jednoznacne Saksun, vramci KE je to najlepsi odbornik. plati sa 50€, ale termin dostanes do mesiaca.

rory12
19. sep 2025

V rámci prevencie už nikde, bud môžeš ísť na usg prsníkov cez poistovnu ak máš nejaký problém (záleží na tom akú dg. mas uvedenú na sprievodnom lístku) alebo na vlastnú žiadosť ako samoplatca. Cez poistovnu sa väčšinou čaká na termín mesiace, ako samoplatca to máš rýchlejšie. Napr aj poliklinika pri radnici za 30e.