Kde usporiadať komornejšiu detskú oslavu pre 10 detí?
Poradte,kde urobit komornejsiu oslavu pre cca 10 deti,aby sme sa netlacili,deti aj zabavili a nezaplatili majland. Ja by som bola najradsej len za priestor a zvysok si zabezpecit vo vlastnej rezii,ale neviem ci niekto vobec taku moznost ponuka. Pripadne pizza, pre dospelych kava a zvysok si zabezpecime sami. Dakujem
@jarulka88 nerozumiem celkom tvojej predstave. chces len priestor a zaroven, aby sa deti zabavili. to sa deti niekde v prazdnom saloniku nejakej restauracie zabavia? detske oslavy sa prave kvoli tej zabave pre deti robia v zabavnych centrach- tam deti vypustis a o 4 hodiny pozbieras vybehane a unavene ako tazne kone. mas toho viac- jaymo, funpark, atd. maju rozne narodeninove balicky, kt.sa podla ceny lisia v tom, co obsahuju. je moznost aj animatora.
aj v oaze sa decká dobre vyšalia ... a robia aj oslavy...
Prečo by niekto chcel 10 deti na oslave, z čoho je len jedno tvoje ... To ti nestačí normálna oslava pre tvoje dieťa ??? Jednoducho by si mu na jeho narodeniny zagratulovala s mužom, dali mu koláčik, prip. darček a bolo by. Nepochopím, prečo ľudia potrebujú okolo narodenín deciek robiť takýto cirkus.
@anonym_856da3 každý sme voľajaký ...
Prečo by niekto chcel 10 deti na oslave, z čoho je len jedno tvoje ... To ti nestačí normálna oslava pre tvoje dieťa ??? Jednoducho by si mu na jeho narodeniny zagratulovala s mužom, dali mu koláčik, prip. darček a bolo by. Nepochopím, prečo ľudia potrebujú okolo narodenín deciek robiť takýto cirkus.
@anonym_856da3 lebo decko nema nic z oslavy s mamkou a ockom a celkovo dospelakmi. to, ze dospelaci sedia, vypiju sampus, zjedia chlebicky a kecaju je super pre dospelakov, nie pre deti. pre dieta to je nuda. na detskej oslave nie je nic zle, deti si to uziju, zabavia sa, maju zazitky, este roky po tom spominaju. moja starsia dcera je uz gymnazistka a doteraz si pamata okamihy z mnohych detskych oslav- svojich, aj tych, na kt. bola ako host. oslavy s rodinou su ako cez kopirak, kazda rovnaka, tam ziadne vynimocne okamihy nie su. ja som 40+ a aj ja som mala detske oslavy. nie od skolkarskeho veku, ako je to teraz zvykom, ale na ZS uz ano. samozrejme doma, kedze centra neboli.
@jarulka88 za mna najlepsie nech vybavia oni
Napr cukraren maskrtka na bellovej, detom urobia program napr pecenie muffinov, ak chces sladke dalsie ci slane nieje problem, vsetko urobia a pripravia, kava vynikajuca
Kazde dieta si zoberiemzo sebou to co napieklo a robia aj graficky dizajn a vytlacia pozvanky na oslavu
Moje dieťa je januárové, ale oslavu robíme v lete. Zavolá si kamošky, idú do bazéna, grilujú, sú na hojdackach, smykalkach, vymyslím im nejakú tvorivú činnosť, alebo hry a spokojne idú domov. Schválne neoslavujeme v zime. A dokonca v lete nemáme nikdy 10deti, max 5.
@jarulka88 nerozumiem celkom tvojej predstave. chces len priestor a zaroven, aby sa deti zabavili. to sa deti niekde v prazdnom saloniku nejakej restauracie zabavia? detske oslavy sa prave kvoli tej zabave pre deti robia v zabavnych centrach- tam deti vypustis a o 4 hodiny pozbieras vybehane a unavene ako tazne kone. mas toho viac- jaymo, funpark, atd. maju rozne narodeninove balicky, kt.sa podla ceny lisia v tom, co obsahuju. je moznost aj animatora.
@matkahelka mala som skor na na mysli rezervaciu nejakeho kutika,ihriska, s tym,ze zvysok by sme.si zabezpecili sami (vyzdobu,obcerstvenie a pod.)
@anonym_856da3 Poznate ma,ze sudite? Vobec neviete ako kazdorocne oslavujeme,ani co sme prezili a preco to robime. Vsetky deti v skolke robia taketo oslavy,dcera nikdy taku nemala (dovody vam nebudem vysvetlovat,nestojite mi za to), a preto po tom tuzi tiez. Ale dakujem,ze ste mali potrebu si pichnut a vyjadrit sa.

Tak mas vela podnikov, ale tazko povedat, ci ti dovolia len pozicat si priestor a ostatne si zabezpecis sama.