icon

Kde v Košiciach a Prešove vykonávajú konizáciu?

6. feb 2025

Dobry den, prosim vas neviete mi odporucit nemocnicu, kludne aj sukromnu v Ke alebo Po kde by mi vykonali konizaciu. Dakujem za odporucania

shania12345
•
6. feb 2025

Myslim že v gynstar to robia po zákroku sa ide domov … ja som bola v nemocnici L. Pasteura v KE tam som ležala 3 dni .

dryada_dryada
•
6. feb 2025

Ja som ju absolvovala na poliklinike Terasa v Ke, robil to doktor Suchanek. Išla som po zákroku hneď domov a bola dva týždne pn.

autor
•
6. feb 2025

@shania12345 mozem sa opytat myslite novu nemocnicu ? A kto vam ju robil a preco az 3 dni?Ja som rodila pri primarovi Mikolajovi, ale nebola som spokojna

shania12345
•
6. feb 2025

Myslim že nie Nová ja som na tom zákroku bola roky dozadu na onko- gynekologickom oddelení a 3 dni to bolo len kvôli poisteniu …a mna operoval vtedy doktor Ján Bujňák netusim či tam ešte pracuje ale bol super … viem že teraz to zvyknú byt len jednodňovky , švagriná bola v gynstar PO nevravela nic zle je to pomerne rýchly zákrok

autor
•
6. feb 2025

@shania12345 mozem sa este prosim opytat to vam vyslo zle sklycko alebo preco ste tam ju absolvovali.... Co som si studovala tak to potrebujem asi aj predoperacne?NAHODOU KOLKO PLATILA V GYNSTARE svagrina neviete momentalne tam pise 380e. Citala som este ze najlepsie je absolvovat po menzese zakrok no len tu u mna nastava problem som rok po porode a ma ho velmi zly ... 28 niekedu 35 dni ma cyklus a menzes mam 7 dny normalny a potom 4 5 dni spinim... bude to velmi tazko naplanovat.... a este ma zaujima ked som spravne pochopila tak to sa robi zo spodu ? Cize ma nebudu zasa rezat ako pri cisarskom?

shania12345
•
6. feb 2025

Mala som predrakovinovy stav už sa na tom krčku zacali robit abnormálne bunky ale ja som bola mlada nemala som deti chvála bohu nemuseli toho odstraňovať veľa a teda moj krcok drzi tak že obe deti mam prenášané 😅 ano treba mat predoperacne a chceli aj sono prsníkov , mna ešte tesne pred tým vyšetrovali a vypisovali taký dotaznik so mnou … ale teraz neviem ako to funguje… a ano zo spodu čiže rana bude vnútorná najskôr to budú robit tou leep metódou je taka šetrnejšiA potom sa budete citit nepríjemne a nebudete sa môcť namáhať žiadne prudké pohyby ani dvíhanie ťažkých veci… a z toho čo vam odoberú budú samozrejme dalej posielať nieco na biopsiu

autor
•
6. feb 2025

@shania12345 dakujem velmi pekne za podrobne vysvetlenie 🙂

saska.j
•
6. feb 2025

Mne ju robili v Šaci

autor
•
6. feb 2025

@saska.j a mozem sa prosim opytat na cenu ? Predoperacne ste mali svoje alebo oni si urobili? Boli ste s pristupom spokojna?

saska.j
•
7. feb 2025

Predoperacne mi spravili oni. Ja som prišla vo štvrtok, v piatok spravili a v sobotu som išla domov. Neplatila som nič navyše len za izbu

autor
•
7. feb 2025

@saska.j a to ste boli s niekydm dohodnutá kto vykoná výkon? Este prosim ked sa smiem opytat to ste boli teraz niekedy alebo dávnejšie?

saska.j
•
7. feb 2025

Nebola som s nikým dohodnutá. V roku 2020