icon

Kde v Košiciach kúpiť cenovo dostupné spoločenské šaty?

jaricko
16. máj 2026

Ahojte kde v Ke kúpim aj vyskúšam krásne spoločenské šaty 👗 ktoré ma finančne nezruinujú heh ? Ďakujem

bessie12
16. máj 2026

@jaricko mia dresses

matilda2002
16. máj 2026

Ja som nakupovala za veľmi dobré ceny v anglických eshopoch.... alebo tu www.retro-stage.com

guudy
16. máj 2026
@matilda2002

Ja som nakupovala za veľmi dobré ceny v anglických eshopoch.... alebo tu www.retro-stage.com

@matilda2002 autorka hlada kamenny obchod v Kosiciach🙄🙄🙄

matilda2002
16. máj 2026

Aj v KE majú net, v kamennej však neušetrí...

jaricko
autor
16. máj 2026
@bessie12

@jaricko mia dresses

@bessie12 ďakujem

bessie12
16. máj 2026
@jaricko

@bessie12 ďakujem

@jaricko ešte môžeš zájsť tu Sweet Revelation na Mlynskej.

zuzkaa1991
16. máj 2026

@jaricko na mlynskej som kupovala minulý týždeň najprv som bola skepticka vyzera to ako second hand ale ked som vosla dnu videla saty hned som si.ai vybrala 😇

vkatush
16. máj 2026

Buď na Mlynskej (na rohu oproti freshu) alebo Mia Dresses (tie si vieš pozrieť aj online, odtiaľ šaty sú skvelé a krásne sedia).

guudy
16. máj 2026
@matilda2002

Aj v KE majú net, v kamennej však neušetrí...

@matilda2002 a co ak potrebuje saty hned a nie cakat na objednavku? Och…

guudy
16. máj 2026

@jaricko ja inak tiez odporucam Mia dresses, objednavame sice onoine od nich, ale vzdy sme boli spokojne.

matkahelka
16. máj 2026

Nikde.ja som nemala cenovy strop a v KE som si saty nevedela kupit.tiez mi boli odporucane spominane mia a sweet a v oboch su saty bud gycove, alebo seniorske. vyslovene krasne, putave a elegantne saty som si za vyse 2 mes.obiehavania obchodov v KE nekupila. este skus pozriet na Kovacsej, adiva sa to vola. zo vsetkeho dostupneho v KE tam maju podla mna najlepsi vyber.

ma77
16. máj 2026
@zuzkaa1991

@jaricko na mlynskej som kupovala minulý týždeň najprv som bola skepticka vyzera to ako second hand ale ked som vosla dnu videla saty hned som si.ai vybrala 😇

@zuzkaa1991 Aj ja som si tam vybrala dcére na svadbu aj švagriná a 14 ročná neter obsluha super nosila mi šaty tak sme poskusali a vybrali keď mi bude treba najbližšie pôjdem tam

jaricko
autor
19. máj 2026
@zuzkaa1991

@zuzkaa1991 pôjdem určite pozrieť ďakujem