icon

Kde v Košiciach získať rýchlo potvrdenie od očného lekára?

naduska007
Včera o 08:03
anonym_f9f8f8
Včera o 08:14

pre potvrdenie choď k tvojmu očnému

zuzana2910
Autor odpoveď zmazal
zuzana2910
Včera o 08:47

Načo? Preplatenie okuliarov?

anonym_f9f8f8
Včera o 09:26
@zuzana2910

Načo? Preplatenie okuliarov?

@zuzana2910 K vodičáku, tam mala pôvodne. Ak má okuliare má svojho očného, ak nemá a nepotrebuje, potvrdenie dá všeobecný

naduska007
autor
Včera o 09:42
@anonym_f9f8f8

@zuzana2910 K vodičáku, tam mala pôvodne. Ak má okuliare má svojho očného, ak nemá a nepotrebuje, potvrdenie dá všeobecný

@anonym_f9f8f8 nenosí okuliare ale jeho obvodná ho posiela na očné že potrebuje aj od očneho

anonym_f9f8f8
Včera o 09:43
@naduska007

@anonym_f9f8f8 nenosí okuliare ale jeho obvodná ho posiela na očné že potrebuje aj od očneho

@naduska007 Nepotrebuje od očného, ak prešiel testom zraku u všeobecnej

zuzana2910
Včera o 10:26
@anonym_f9f8f8

@naduska007 Nepotrebuje od očného, ak prešiel testom zraku u všeobecnej

@anonym_f9f8f8 no, nepotrebuje ako nepotrebuje. Osobná skúsenosť z nedávna, pediater schválil, ze oči ok k vodičáku..baba urobila vodičák, šoférovala niekoľko mesiacov a potrebovala merať zrak k prihláške na vojenskú školu. A hops, vyssie dioptrie sfera a k tomu vysoký cylinder. Čiže pediater opečiatkoval, dával čítať písmená na dverách a všetko ok. Tak si vyber. A rozdiel dievča až potom naozajstný videla, ako sa pozerá čisto na svet.

naduska007
autor
Včera o 10:33
@zuzana2910

@anonym_f9f8f8 no, nepotrebuje ako nepotrebuje. Osobná skúsenosť z nedávna, pediater schválil, ze oči ok k vodičáku..baba urobila vodičák, šoférovala niekoľko mesiacov a potrebovala merať zrak k prihláške na vojenskú školu. A hops, vyssie dioptrie sfera a k tomu vysoký cylinder. Čiže pediater opečiatkoval, dával čítať písmená na dverách a všetko ok. Tak si vyber. A rozdiel dievča až potom naozajstný videla, ako sa pozerá čisto na svet.

@zuzana2910 len mi tie potvrdia potrebujeme čím skôr aby sa stihol zapojit do kurzu a očného bez objednania neviem kde zoženiem ...za mojich čias k očné som nemusela ísť...

jeennyv
Včera o 10:41
@naduska007

@zuzana2910 len mi tie potvrdia potrebujeme čím skôr aby sa stihol zapojit do kurzu a očného bez objednania neviem kde zoženiem ...za mojich čias k očné som nemusela ísť...

@naduska007 lekarka si nie je ista ci ma oci ok, preto posiela na ocne, dnes si to na triko nik nevezme…bohuzial kurz asi nestihne teraz, ako matka kde je zodpovednost…rychlo, rychlo…ide do autoskoly a na cesty….sa uvedomujete vobec…ja som v autoskole pracovala

diaalex
Včera o 11:09

Moja sestra na očné nechodí, okuliare nenosí a detský lekár ju tiež poslal na očné kvôli vodičáku ... bola u Veselého, termín do pár dní 🙂

anonym_e1e881
Včera o 11:53
@diaalex

Moja sestra na očné nechodí, okuliare nenosí a detský lekár ju tiež poslal na očné kvôli vodičáku ... bola u Veselého, termín do pár dní 🙂

@diaalex hej, ten je súkromný,preto má hneď termíny🤣

anonym_ad9b4d
Včera o 12:00
@anonym_e1e881

@diaalex hej, ten je súkromný,preto má hneď termíny🤣

@anonym_e1e881 a co je na tom tak ku popuku, ze je súkromný?
Za mna tiez nájsť nejakého súkromného ak Vam ide o čas. Priplatíte si zrejme, ale ak Vam to súri, asi to ani inak nepôjde.

anonym_51cd0e
Dnes o 16:54

Tak rychli termin som dostala , nenapafa ma ako sa poliklonika vola, ale myslim, adresu slovenskej jednoty, kde je banka. Bola som svedkom, prisla pacientka ,ze potrebuje vysetrenie, sadla a uz bolo.
Mna objednali na twrmin, ktory som chcela od telefonatu do 3 dni.
Prvy krat sa plati, druhy krat kontroly atd.su zadarmo.

bosorkabb
Dnes o 17:08

Nájsť súkromného lekára. To je najrýchlejší spôsob.

anonym_ed77c7
Dnes o 19:34

Cez návštevu lekára skúste pozrieť