icon

Kde zaparkovať auto počas MMM Košice?

30. sep 2025

Prosím vás čo ste z Košíc alebo to tam poznáte. V nedeľu tam idem behať maratón, v živote som v KE nebol a teda otázka kde odporúčate odparkovat auto? Volake veľké parkovisko kľudne aj mimo aby odtiaľ išla mhd na štart. Keďže tam bude cca 18 tisíc súťažiacich asi to bude problém.

viestta
30. sep 2025

@anonym_autor podla toho z ktoreho smeru ides. Ak od Presova, tak pri velkom Tescu, ked od Roznavy tak pri Optime. Do mesta ti du autobusy, aj ked urcite nie az priamo na start, ale ten kusok dojdes aj peso a mas to zadarmo ak mas startove cislo.

pinkgirl
30. sep 2025

Ahoj, usporiadateľ neposlal nejaké odporúčania na dopravu?
Ak nie, tak navrhujem zaparkovať pri niektorom z týchto OC - OC Cassovia, OC Galéria, OC Optima. Záleží aj z ktorého smeru prídeš do KE.
Ulice v centre budú zatvorené lebo tade vedie trať. Širšie centrum má tiež nejaké dopravné obmedzenia v ten deň.
Ak by som si mala ja vybrať kde nechať auto, tak buď pri OC Galéria/Optima - odtiaľ sa dá aj s MHD pekne prísť do areálu Kulturparku, kde je zázemie pre účastníkov.
Totiž ulica spájajúca mesto a OC Cassovia kadiaľ ide MHD je rozkopana a je tam obchádzka.

viestta
30. sep 2025
@pinkgirl

Ahoj, usporiadateľ neposlal nejaké odporúčania na dopravu?
Ak nie, tak navrhujem zaparkovať pri niektorom z týchto OC - OC Cassovia, OC Galéria, OC Optima. Záleží aj z ktorého smeru prídeš do KE.
Ulice v centre budú zatvorené lebo tade vedie trať. Širšie centrum má tiež nejaké dopravné obmedzenia v ten deň.
Ak by som si mala ja vybrať kde nechať auto, tak buď pri OC Galéria/Optima - odtiaľ sa dá aj s MHD pekne prísť do areálu Kulturparku, kde je zázemie pre účastníkov.
Totiž ulica spájajúca mesto a OC Cassovia kadiaľ ide MHD je rozkopana a je tam obchádzka.

@pinkgirl Galeria nie, tam bude plno

luxus10
30. sep 2025

a ved dobehni do ke, mas to v ramci zahriatia....:naco ti je auto?heart_eyes:

autor
30. sep 2025
@luxus10

a ved dobehni do ke, mas to v ramci zahriatia....:naco ti je auto?heart_eyes:

Ďakujem, najlepšie vychádza od Prešova to tesco. Džungľa či ako sa to volá.

@luxus10 na úrovni Forrest Gump ešte niesom :/

luxus10
30. sep 2025
@anonym_autor

Ďakujem, najlepšie vychádza od Prešova to tesco. Džungľa či ako sa to volá.

@luxus10 na úrovni Forrest Gump ešte niesom :/

@anonym_autor 😍 vela stastia a nech ti to dobre beha