icon

Kedy predáva pani v stánku s detským oblečením v OC Galéria?

12. jún 2026

Ahojte
OC Galeria, Kosice
Neviete prosim, ci este stale chodieva predavat taka starsia pani a detskym oblecenim, ktore sama sije? Zvykla mat miesto cca pri Bepone/Novinovom stanku, stanok mala myslim len nejaky rozkladaci stol, nic trvale, co tam stoji a chodila len niektore dni. Neviete prisim kedy tam predava? Mavala rozne oblecenie pre deti, ja som tam kupovala celenky, ciapky, nakrcniky, korunky... Dakujem

jeennyv
12. jún 2026

Vzadu je jeden stanok s detskymi vecami, ale to co myslis, je sa mi zda len ked su trhy…vianocne, velkonocne, remeselne nejake akcie, tam pani aj pletie pocas predajs

autor
12. jún 2026
@jeennyv

Vzadu je jeden stanok s detskymi vecami, ale to co myslis, je sa mi zda len ked su trhy…vianocne, velkonocne, remeselne nejake akcie, tam pani aj pletie pocas predajs

@jeennyv viem, ktory myslite ten vzadu smerom k Dracikovi. Tento druhy mi aj pani vravela, ze chodiava urcite dni v tyzdni, no bolo to minulu jesen alebo jar a nespominam si uz. Je to par dni po sebe, no nie cely tyzden.

anonym_a2afa4
Včera o 15:13
@anonym_autor

@jeennyv viem, ktory myslite ten vzadu smerom k Dracikovi. Tento druhy mi aj pani vravela, ze chodiava urcite dni v tyzdni, no bolo to minulu jesen alebo jar a nespominam si uz. Je to par dni po sebe, no nie cely tyzden.

@anonym_autor zvykne tam byt aj teraz, ale netuším ktoré dni. Ale určite som ju tam videla keď som prechádzala cez galerku