Kedy predáva pani v stánku s detským oblečením v OC Galéria?
Ahojte
OC Galeria, Kosice
Neviete prosim, ci este stale chodieva predavat taka starsia pani a detskym oblecenim, ktore sama sije? Zvykla mat miesto cca pri Bepone/Novinovom stanku, stanok mala myslim len nejaky rozkladaci stol, nic trvale, co tam stoji a chodila len niektore dni. Neviete prisim kedy tam predava? Mavala rozne oblecenie pre deti, ja som tam kupovala celenky, ciapky, nakrcniky, korunky... Dakujem
Vzadu je jeden stanok s detskymi vecami, ale to co myslis, je sa mi zda len ked su trhy…vianocne, velkonocne, remeselne nejake akcie, tam pani aj pletie pocas predajs
@jeennyv viem, ktory myslite ten vzadu smerom k Dracikovi. Tento druhy mi aj pani vravela, ze chodiava urcite dni v tyzdni, no bolo to minulu jesen alebo jar a nespominam si uz. Je to par dni po sebe, no nie cely tyzden.
@jeennyv viem, ktory myslite ten vzadu smerom k Dracikovi. Tento druhy mi aj pani vravela, ze chodiava urcite dni v tyzdni, no bolo to minulu jesen alebo jar a nespominam si uz. Je to par dni po sebe, no nie cely tyzden.
@anonym_autor zvykne tam byt aj teraz, ale netuším ktoré dni. Ale určite som ju tam videla keď som prechádzala cez galerku

Vzadu je jeden stanok s detskymi vecami, ale to co myslis, je sa mi zda len ked su trhy…vianocne, velkonocne, remeselne nejake akcie, tam pani aj pletie pocas predajs