Klesá už chorobnosť v Košiciach?
@mikitilik29 mam pocit ze zacina len stupat aj tak hlasia moja od piatku horúčky 40 ma🤦♀️ co nikdy nemala manzel od štvrtku ukaze.sa tento týždeň aj v škole mi tak povedali
U nas dva tyzdne chripkove boli som zvedava ci nebudu pokracovat 🫣
@zuzkaa1991 normálne až mam strach dat malú do škôlky po dvoch týždňoch co bola doma 😵
@mikitilik29 ešte sa to len začína...
Práveže v rádiu, keď som išla v piatok v aute hovorili, že je teraz na vzostupe a ešte sa očakáva, že bude najbližšie dni rast…
Vsade pisu ze najhorsie tyzdne este len pridu…
Ja viem o ďalších školách, čo teraz zatvorili.
Naša sa má v pondelok otvoriť po týždni, tak som zvedavá, aké budú čísla, či nepredĺžia chrípkové. Lebo pred týždňom viac ako polovica chýbala .
@mikitilik29 deti v pohode zvladaju az sa cudujem ja stresujem ked som videla 40 na teplomeri vtedy len lezi a zima je jej ale vcera kus zle som dala nurofen.kedze ma zlozitu vahu slabší nurofen vela musim dat kupila som tabletky od 6r ale.od 20kg su(moja ma 7r a 18kg) tabletka vobec nezabrala poldna 40 len sprchy som ju prehovorila a potom vecer.som isla kupit silnesi nurofen aj ked je od 20kg tak aspoň menej som dala.a ten zabera ze drzi bez tepoty 8hod 🙏 teraz po 7hod jej stupa ale.zatial ma tesne nad 38
Rano dosla za mnou do obývačky ako nic (a to ked som odchádzala.z postele.uz som citila ze ma teplotu len som ju nechcela budit) tak ze odmeram ze asi sl 39 bude mat.a bum 40🤦♀️
Necakala som ze budu take horúčky ale.pojdeme zajtra po antibiotika nech rýchlejšie prejde (kedze antibiotika berie raz dvakrat.za rok)
@zuzkaa1991 presne tak to je, môj syn (7) dva týždne dozadu 4 dni 39,8°, nepomáhalo nič - ani zábaly, ani sprcha.. Potom dva dni okolo 38° a ďalšie dva dni čosi nad 37°. Potom pár dní kašľal, zdá sa byť už ok. Zajtra ide do školy. Bral iba Imunoglukán a vitC. Na chrípku by som atb nedávala, pokiaľ nemá komplikácie.
@nikaeli zacina ju hrdlo boliet aj teraz opat po 8hod teplota a uz sirup nezabral po hodine stale 39 akurát zabal jej davam....mame.druhy den takto verim ze zajtra uz nebudu take vysoke....sranda.ze ani lieky proti teplote nezaberaju🤦♀️ ale aspoň nie je vidno na nej taku vysoku teplotu...aj papa pije len ked ma 39 vidim ze si lahne zabali do paplona tak viem ze uz ma.39 a ked zacne klesat tak sa odokryje 🙏 ze horuco....tak.som.si odsledovala od vcera....uvidíme ake crp bude mat zajtra vcera mala len 8 lekarka jej bez crp neda atb
@zuzkaa1991 na moje počudovanie bol syn tiež aktívny.. len sa odrazu zabalil do deky, že mu je zima nohy, a to som už vedela, že to ide hore. Pridala sa triaška a následne zaspal. Crp mal do 40, už nepamätám presne. Robila mu aj výter na chrípku. Za to je som mala teplotu len okolo 37,5° a bola som ako mechom praštená 🤪 Nech vám to čo najskôr prejde, držte sa!
@nikaeli ďakujeme krasne verim ze to rychlo prejde....
My mame akurat dobojovane s chripkou. Bol to masaker. Este kasleme trocha
kto prechadzal tou "chripkou" aj ste robili testy?priesiel niekto o cuch a chut?test cov negat
@angelinja muzovi som spravila ked mal.prvy den horúčky a neg. U nas nestratili nic az sa cudujem malej ze ked mala.40 jedla v pohode

@mikitilik29 myslím v školách a škôlkach