icon

Koľko stoja súkromné gymnáziá v Košiciach?

18. nov 2025

Kolko sa tak platí cca mesačne a kde su?

Strana
z2
juzanka151
20. nov 2025
@daja07

@matkahelka kamoska uci na vysokej skole a hovorila, ze mala studenta, ktory vsetko pisal na 100% na jej predmetoch. Aj brutal tazke testy. Pri jednej skuske jej to nedalo a spytala sa ho, aku ma strednu skolu. Mal Futurum. Takze tak. Je to len mala vzorka, 1 student, ale az tak zle asi nebude. Ja viem, ze ma celkom fajn povest ale su aj lepsie gymnazia v KE. Napr Srobarka. Moje deti su este male, tak zas az tak sa este nezaujimam. Ale napr najlepsie bolo gymnazium Postova a ja teda nepoznam nikoho, kto tam chodi ci chodil. Neriadila by som sa len Inekom ale skor aj nasla rodicov deti, co navstevovali alebo navstevuju tie skoly a spytala sa na ich poznatky a skusenosti.

@daja07 Keis ma velmi vysoke skolne tam to je aj 1200e mesacne ted abolo pred dvoma rokmi mozno uz je aj viac 🙂

autor
21. nov 2025
@juzanka151

@daja07 Keis ma velmi vysoke skolne tam to je aj 1200e mesacne ted abolo pred dvoma rokmi mozno uz je aj viac 🙂

@juzanka151 to je vela a ešte to je mimo mesta

anonym_d896a6
21. nov 2025

Katkin park tento rok 169€ mesačne

juzanka151
21. nov 2025
@anonym_autor

@juzanka151 to je vela a ešte to je mimo mesta

@anonym_autor no áno je to veľa my bývame na Furci čiže pre nás blízko ale to by som musela peniaze presadzovať aby som toľko skolne platila 🤣

tali289
Včera o 22:13
@daja07

@matkahelka kamoska uci na vysokej skole a hovorila, ze mala studenta, ktory vsetko pisal na 100% na jej predmetoch. Aj brutal tazke testy. Pri jednej skuske jej to nedalo a spytala sa ho, aku ma strednu skolu. Mal Futurum. Takze tak. Je to len mala vzorka, 1 student, ale az tak zle asi nebude. Ja viem, ze ma celkom fajn povest ale su aj lepsie gymnazia v KE. Napr Srobarka. Moje deti su este male, tak zas az tak sa este nezaujimam. Ale napr najlepsie bolo gymnazium Postova a ja teda nepoznam nikoho, kto tam chodi ci chodil. Neriadila by som sa len Inekom ale skor aj nasla rodicov deti, co navstevovali alebo navstevuju tie skoly a spytala sa na ich poznatky a skusenosti.

@daja07 Srobarka je plna snobskych deti z papalasskych rodin. Bud je clovek jeden z nich, alebo sa tam citi pocas studia nepohodlne. Neviem kde vznikol ten kult Srobarky, ale ja mam uplne ine spatne vazby. Postova je objektivne lepsia, su tam rozne typy studentov, dobre pripravia na vysoke skoly prirodovedneho typu.

Strana
z2