icon

Koľko stojí a kde mi opravia kabelku v Košiciach?

23. mar 2025

Dobrý deň, kde by vedeli presit putka na kabelke ? Je to umelá kozenka. A či sa to vôbec oplatí dávať robiť. Koľko to asi môže stať? . Dakujem !🙂

majo111222
Odpoveď bola odstránená
kataina
23. mar 2025

v OC galeria je obuvník, kolko to stoji sa opýtaj tam. Či sa ti oplatí? Možno máš špecialny vzťah k tej kabelke a chceš ju... no posud sama, ked ti povedia cenu

deny3
23. mar 2025

Skus obuvníka na Brigádnickej v medicinskom centre.

taktotedanie
23. mar 2025

@kataina neodporucam, ja som tam toto riesila a 18€ ked som sa opytala za co tolko € chcu tak na mna mykla pani plecom a arogantne mi odpovedala, ze ked sa mi nepaci mozem ist prec. dakujem pekne kupila som si novu kabelku

kataina
23. mar 2025

@taktotedanie uf, no teda, ďakujem za skusenosť

katulienkax
24. mar 2025

@kataina u mna chceli za presitie dlheho zipsu na batohu 40e tak sme radsej kupili novy za 48

adrianap83
24. mar 2025

@kataina mne rovno povedala, že topánky neopravi. Pán na Brigádnickej urobil. Topánky Ecco, čiže tak ľahko ich nechcem vyhodiť.

kataina
24. mar 2025

ďakujem, ani som nevedela o brigadnickej, pritom brigadnicku mam blízko a chodím tam k lekárke

jasoni
15. apr 2025

Bola som v Galerii, pan mi povedal aby som si kupila lacnu kabelku z bazaru, odstrihla putka a on mi ich na kabelke vymeni zadarmo. Ze nove kozene ma vyjdu u nich na 70 eur. Mam hand made hackovanu tasku, dostala som ju ako darcek a mam ju velmi rada. Kupila som si putka z Temu za par drobnych, boli aj s nitmi. Pan v Galerii vtedy nebol ale pani mi povedala, ze mi to prehodia za 16 eur, za kazdy nit 4 eura. Zobrala som sklamana tasku domov a tam mi putka za 5 minut vymenil manzel. Taska je ako nova.