icon

Košice Šaca - dobrá pôrodníčka

kiki009
10. nov 2025

Ahojte, nemá niekto prosím skúsenost s dobrou pôrodníčkou v Šaci? Čítam samé recenzie ale skôr na doktorov ako na doktorky. Ďakujem

zuzkaa1991
10. nov 2025

@kiki009 ja som rodila v septembri resp mala akútnu sekciu viem zelekarka prijala ale.kto robil.sekciu som sa nedocitala v sprave.

Ale nemozem povedať ani jedno zle slovo na lekarky kedze som bola aj dvakrát na pohotovosti a vzdy sa dobre slusne spravali.

anonym_24bad3
11. nov 2025
@zuzkaa1991

@kiki009 ja som rodila v septembri resp mala akútnu sekciu viem zelekarka prijala ale.kto robil.sekciu som sa nedocitala v sprave.

Ale nemozem povedať ani jedno zle slovo na lekarky kedze som bola aj dvakrát na pohotovosti a vzdy sa dobre slusne spravali.

@zuzkaa1991 ja som rodila pred rokom a aj keď ais chceš ženu, odporucam dr. Dily. Doktorky s ktorými som sa stretla počas hospitalizacie+poradni boli také ze OK, asi sa profesionálne neda nic vytknut..ale za mňa chýbal ľudský pristup. Lekári boli milsi ludskejsi a to som bola nastavena ze ja v živote chlapa gynekologa nie😀 vyzdvihnem ale dr.Contofalska (myslím ze to bola ona), ona bola skvelá. 🙂

anonym_5d366c
Autor odpoveď zmazal
puperka
11. nov 2025

tiez nemam dobru skusenost s Dilym, ja som rodila u Dr. Ballovej a bola som spokojna, je taka odmerana ale nic nezanedbala a vsetko prebehlo v poriadku

reela
12. nov 2025

@anonym_5d366c
@puperka kvoli comu vlastne ten dr.dily nevyhovoval?

kiki009
autor
13. nov 2025
@anonym_5d366c
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5d366c a tie ostatne 2 pôrody boli u koho?
Ďakujem všetkým za odpovede, chcela by som si zazmluvnit naozaj milú a skúsenú pôrodničku v Šaci, len nemám žiadne info tak nech to niesu zbytočne € 🙂

annlis
Autor odpoveď zmazal
puperka
14. nov 2025
@reela

@anonym_5d366c
@puperka kvoli comu vlastne ten dr.dily nevyhovoval?

@reela nepacil sa mi jeho pristup pri prijme, nebol moc prijemny, neviem teda aky by bol porod s nim

anonym_5d366c
15. nov 2025
@kiki009

@anonym_5d366c a tie ostatne 2 pôrody boli u koho?
Ďakujem všetkým za odpovede, chcela by som si zazmluvnit naozaj milú a skúsenú pôrodničku v Šaci, len nemám žiadne info tak nech to niesu zbytočne € 🙂

@kiki009 sry odpovede som mazala lebo sa nasla dobra dusa co mi napisala sukr spravu a nepacil sa jej moj nazor. Vedela som, ze mam pisat len anonymne radsej ked sa na konovi pise nieco uprimne resp “zle”

Drzim palce, nech sa porod podari hlavne v zdravi, tie predstavy o idealnom porode su az druhorade, hlavne nech ste vsetci ok 🙂

14petulka88
16. nov 2025

Ja som rodila v Auguste u Dilyho skvely bol, ale nemala som ho zazmluvneneho. Empaticky, ludsky top. Pred troma rokmi v Aprili som rodila u dr Gasparovej, tiez nemozem nic zle povedat bola tiez ludska.