icon

Košické reštaurácie s detskými kútikmi: Ktoré odporúčate?

9. apr 2026

Viete poradiť žienky?

anonym_a87f1b
9. apr 2026

racej ostan doma s deckom a nechaj slusnych ludi jest

fairyy
9. apr 2026
@anonym_a87f1b

@anonym_a87f1b tak takuto odpoved presne clovek dostane len na Slovensku....cuduj sa svete v zahranici deti nikomu nevadia...v takom Taliansku tam sa az rozpustit idu za detmi... iba na Slovensku su ludia zjavne specialni 😂😂

eeffka
9. apr 2026
@fairyy

@anonym_a87f1b tak takuto odpoved presne clovek dostane len na Slovensku....cuduj sa svete v zahranici deti nikomu nevadia...v takom Taliansku tam sa az rozpustit idu za detmi... iba na Slovensku su ludia zjavne specialni 😂😂

@fairyy mas pravdu, najma niektori rodiacia su specialni. Cim som starsia tym viac ocenujem klud, alebo teda aspon moznost sa najest bez kvikania a drgania

fairyy
9. apr 2026
@eeffka

@fairyy mas pravdu, najma niektori rodiacia su specialni. Cim som starsia tym viac ocenujem klud, alebo teda aspon moznost sa najest bez kvikania a drgania

@eeffka a preco teda je odporucane len rodicom aby jedli doma s detmi... ved ked sa najes ty doma budes mat ten klud co chces nic ta nevyrusi

eeffka
9. apr 2026
@fairyy

@eeffka a preco teda je odporucane len rodicom aby jedli doma s detmi... ved ked sa najes ty doma budes mat ten klud co chces nic ta nevyrusi

@fairyy nikto neodporuca jest doma, ale rodicia by mali viest deti k tomu ze restauracia nie je herna a nebol by ziaden problem, treba citat s porozumenim

fairyy
9. apr 2026
@eeffka

@fairyy nikto neodporuca jest doma, ale rodicia by mali viest deti k tomu ze restauracia nie je herna a nebol by ziaden problem, treba citat s porozumenim

@eeffka ja citam s porozumenim neboj....len nie kazdy vekom ma problem s hlukom a pohybom a hranim sa deti... ja nemam vobec slovenske korene a obrovsku rodinu kade tade po svete s ludmi az do 93 rokov a nikto z nich kdekolvek sme boli nemal problem s detmi ani tie cudzie nevadili...a ani ludom naokolo nikdy a to jeme vylucne vonku niekde ... s tymto postojom som sa naozaj stretla len a len na Slovensku, zatial samozrejme, raz ma mozno prekvapia aj inde

vkatush
9. apr 2026

K téme.
Resort Barca, Splav pub, Naše bistro na Floriánskej, Gesto pri tiptope, Maribo v lete, Villa Sandy v mestskom parku. Tie máme najradšej.
Ale je ich veľa. Pozri si profil na Insta Košické.mamky.crew, máš tam veľa odporúčaní, fotiek, videí,...

vkatush
9. apr 2026

Ku komentárom:
Ako dokážu byť nevychované a otravné deti (a ich hluchí slepí a egoistickí rodičia), tak dokážu byť grobianskí až sedliackí dospelí zákazníci. Nevieš sa chovať, nechoď do spoločnosti. Nevieš sa znášať s inými ľuďmi (a deťmi), seď si doma.
Deti sa snažíme vychovávať tak, aby v tej spoločnosti vedeli fungovať. Takže nebudeme ich z nej vyčleňovať a držať doma do 18. Nie, nie je to vždy ľahké a tiché. Ale preto sme tam, aby sme ich usmerňovali. Moje vedia, že ked sa nebudú vedieť správať, dvíhame kotvy a ideme domov.
Ak má niekto problém s deťmi, nech nechodí do podnikov, ktoré sú baby friendly a očakávajú detských "zákazníkov".

autor
10. apr 2026
@anonym_a87f1b

@anonym_a87f1b podľa toho čo si napísala na moju otázku zrejme si do 18tich doma sedela s rodičmi😂 je mi ľúto, že si mala také detstvo a ľutujem aj tvoje deti ak ich máš

autor
10. apr 2026
@vkatush

K téme.
Resort Barca, Splav pub, Naše bistro na Floriánskej, Gesto pri tiptope, Maribo v lete, Villa Sandy v mestskom parku. Tie máme najradšej.
Ale je ich veľa. Pozri si profil na Insta Košické.mamky.crew, máš tam veľa odporúčaní, fotiek, videí,...

@vkatush ďakujem za odpoveď

martul
10. apr 2026
@eeffka

@anonym_a87f1b
@eeffka
ale veď práve preto napísala, že s ,,detským kútikom", tzn, podľa mňa, že logicky keď chcem mať kľud, tak tam nepôjdem, lebo je tam detský kútik.

eeffka
10. apr 2026
@martul

@anonym_a87f1b
@eeffka
ale veď práve preto napísala, že s ,,detským kútikom", tzn, podľa mňa, že logicky keď chcem mať kľud, tak tam nepôjdem, lebo je tam detský kútik.

@martul ale dnes je detsky kutik pomqly vsade, nemam problem ked je niekde bokom ale napr konkr pripad Zvon, chodim tam pomaly 30r, rozhodne to nie je stavane pre deti a co spravili? Narvali detsky kutik 1x1m do kuta, deti tam jacia, behaju od kutika ku stolom, miesta je tqm malo. Kedze mam zvon rada chodim tam vonku na ulicu alebo pytam stol v druhej miestnosti. Deti mam tiez, sice uz odrastene, aby nedoslo k omylu.

vkatush
10. apr 2026

@nika1971 na tú som úplne zabudla, presne. V lete milujem.

nika1971
10. apr 2026
@vkatush

@nika1971 na tú som úplne zabudla, presne. V lete milujem.

@vkatush ono to funguje aj v zime...

vkatush
10. apr 2026
@nika1971

@vkatush ono to funguje aj v zime...

@nika1971 videla som minule, že je aj vo vnútri kutik, ale v tom sme ešte neboli. Len tá veľká jungle vonku a pieskovisko.
Ale už teraz zväčša ideme po hrádzi, okolité ihriská a sadnúť do splavu. Kým nebol, chodili sme do letnej.

biba_18
10. apr 2026

ja osobne tým kútikom v reštauráciách nerozumiem 😒 moja švagriná chodia do ironu, ten asi ešte nebol spomenutý ...

eeffka
10. apr 2026
@biba_18

ja osobne tým kútikom v reštauráciách nerozumiem 😒 moja švagriná chodia do ironu, ten asi ešte nebol spomenutý ...

@biba_18 zasa kutik v irone je specialita sama o sebe, pod schodami pri WC a restika na poschodi... dieta by som tam same nenechala a ty nemas kam sadnut

anonym_2928ce
10. apr 2026
@anonym_a87f1b

@anonym_a87f1b A ty chod do reštaurácie kde nie sú detské kútiky alebo ostan doma a navar si🙊

anonym_558b0b
11. apr 2026
@anonym_a87f1b

@anonym_a87f1b je dost mozne, ze pani so svojim DECKOM je slusnejsi clovek aky vy, co neovladate zaklady pravopisu. Aj deti su ludia a su sucastou spolocnosti. A s vasim pristupom si vy urcite aj tak ku kutiku k DECKAM nesadate, tak co prskate?

matkahelka
11. apr 2026

@anonym_autor jaaaj to sa tu zase poniektore matky so spomienkovym optimizmom prisli vyventilovat.
Za seba odporucam zdravu pizzu na strojarenskej, chodime tam velmi casto. mam 4rocnu, skvelo sa tam vyhra aj sama.

matkahelka
11. apr 2026

A v lete je uplne top letna zahradka v krasnej.