Krstiny na Terase - poraďte reštiku

yellowka
17. júl 2020

Baby, viete mi poradiť peknú restiku na Terase pre cca 12 ľudí na oslavu krstin? Kde je príjemné prostredie, dobre jedlo a obsluha a boli ste spokojne? Žiadna vyvarovna ci krčma... Vďaka!

jaskolka
17. júl 2020

Na Terase toho veľa niet, teda myslím také lepšie restiky. Teoreticky je tam Seven pub na Luniku 8,to by ešte možno mohlo byt, alebo malý salónik v Spoločenskom pavilóne, renovovali aj Ležiacu Bosorku, oproti Bille.Ale neviem, či chceš taky, štýl, ono je to reštaurácia, ale závisí, akú vysokú úroveň chceš.
Skôr možno na Hlavnej ulici, Gloria palac ma taky, salónik do 20 ľudí, kamoška mala tam svadbu, bolo spokojní. Alebo na KVP koliba Zlata Podkova

mapa
17. júl 2020

My mame dobru skusenost s Pepes restaurant na Moldavskej a este je fajn aj penzion SET pri spolocenskom pavilone. Dalej si chvalia na taketo akcie aj Maribo cafe nad Popradskou ulicou.

carodejka008
22. júl 2020

Ahoj, my sme mali pred mesiacom krstiny na juhu, oproti starej nemocnici v čiernom baronovi a boli sme spokojni

elviku11
22. júl 2020

Na terase je dobrá slušná restika hore v galérie - lindy hop. Robia aj oslavy. Alebo potom bowling Erika, tiež dobre varia a je to príjemné prostredie.

yellowka
autor
22. júl 2020

@elviku11 sedieť v obchodnom centre veľmi nechcem a Eriku renovuju takže tam sa momentálne nedá najest

zdenkacu
25. júl 2020

@carodejka008 ahoj prosím ta mali ste krstiny v rímskokatolíckom kostole? Ak áno prosím ta aké boli podmienky krstu?

carodejka008
25. júl 2020

@zdenkacu mali sme na furci u známeho farara teda sme nešli standardne. Pôvodne sme chceli krstiť v dóme sv Alžbety ale tam vyžadovali krstné listy nás a krstnych plus krstná je rozvedená čiže nám tam nepokrstili..

zdenkacu
25. júl 2020

@carodejka008 ou to je super, to by sme aj my potrebovali, krstný sú z Nitry a nie sú manželia a hlavne určite neprídu na nejaké spoznávacie pohovory pred krstom... Atď,,,

didinka8809
19. aug 2020

My sme teraz mali ale nie na terase.. Tam nič pekne nieje..Zeleny dvor pri Kremačke tam sme mali teraz 15.8.a bolo super.. Aj cena pre 15 ľudí bola priateľna.

32kati
24. sep 2020

@didinka8809 to nové co tam je dvevenica, da sa aj pre menej ludi nas bude cca 11 ludi, kolko vas tam vyslo maju salonik?

didinka8809
24. sep 2020

@32kati áno áno.. Určite aj pre menej ludi.. Sú tam viac miestnosti ale tie sú na kar.. Ako my sme mali vo väčšej miestnosti ale boli tam ešte plus ďalší ktorí mali tiež krst.. Boli sme oddelený parabanom.ako ani sme ich nevnímali...ale zas tam bola plnka.. Všetky miestnosti boli zaplnené. Možno Vám dajú menšiu miestnosť.. O cene sa musíte dohodnúť s majiteľom.. Neplatí sa vopred aspoň my sme neplatili. Cenovo sa to odvíja co chcete jest a koľko chodov. Koláče alebo tortu si môžete priniesť.staci nájsť na nete číslo a kľudne sa dohodnete.. Hovorím nechcel nič vopred.. Ale približne cenu budete vedieť. Keď mu nahlásiťe jedlo a počet.. My sme boli spokojní.. 👍