icon

Kto bola zastupujúca lekárka pani Lazorčákovej-Vatraľovej?

bogariq
10. júl 2025

Ahojte, neviete mi niekto pomôcť, ako sa volá pani doktorka, ktorá minulý mesiac zastupovala pani doktorku Lazorčákovú-Vatraľovú? Mladá (cca 40 rokov) s kratšími hnedými vlasmi po ramená. Bola veľmi milá a ochotná.
Ďakujem 🩷

evinka64
12. júl 2025

@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷‍♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka

bogariq
autor
12. júl 2025
@evinka64

@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷‍♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka

@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️

evinka64
13. júl 2025
@bogariq

@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️

@bogariq ja som už od nej zobrala kartu, lebo som s ňou nebola spokojná . Ale tá milá o ktorej som písala, že chodieva tam utorky na zastupovanie sa volá MUDr. Hildebrandová Zuzana ona bola stále milá tiež a všetko pekne vysvetlila s ňou som bola spokojná 🙂

bogariq
autor
14. júl 2025
@evinka64

@bogariq ja som už od nej zobrala kartu, lebo som s ňou nebola spokojná . Ale tá milá o ktorej som písala, že chodieva tam utorky na zastupovanie sa volá MUDr. Hildebrandová Zuzana ona bola stále milá tiež a všetko pekne vysvetlila s ňou som bola spokojná 🙂

@evinka64 a kde si prestúpila?

evinka64
14. júl 2025
@bogariq

@evinka64 a kde si prestúpila?

@bogariq ku MUDr. Branislav Murín

bogariq
autor
15. júl 2025
@evinka64

@bogariq ku MUDr. Branislav Murín

@evinka64 teraz mi dala jedna baba tip, či nemám jej meno na pečiatke, ale pri mne použila pečiatku dr. Lazorčákovej. Nemáš náhodou jej meno na pečiatke?

mia37
16. aug 2026

Dobry den, neviete ako to je teraz v ich ambulancii? Ktore dni tam ordinuju zastupujuce lekarky a ake? Uz ani sa neda objednat na termin online.