icon

Kto pracuje v Action Košice alebo Revúca?

anjelik44
2. nov 2025

Ahojte , nájde sa tu niekto kto pracuje v action ke alebo rs , revuca ? Potrebujem vedieť či jeden produkt máte skladom ....ďakujem

anonym_95f42d
2. nov 2025

Ahoj ked si stiahnes appku - vyberes produkt - mapka ti ukaze vsetky predajne NA SK v zelenom alebo v cervenom jednotlivy produkt 🙂

anonym_95f42d
2. nov 2025

*zeleny - dostupne mesta a presne pobocky
*cerveny - nedostupne

anjelik44
autor
2. nov 2025
@anonym_95f42d

Ahoj ked si stiahnes appku - vyberes produkt - mapka ti ukaze vsetky predajne NA SK v zelenom alebo v cervenom jednotlivy produkt 🙂

@anonym_95f42d to som nevedela že sa dá , ďakujem , ale ten produkt čo potrebujem nie je v aplikácií vo vyhladavani som to nenasla a neviem ani cislo lebo uz nemam blocek :/

maranco
2. nov 2025
@anjelik44

@anonym_95f42d to som nevedela že sa dá , ďakujem , ale ten produkt čo potrebujem nie je v aplikácií vo vyhladavani som to nenasla a neviem ani cislo lebo uz nemam blocek :/

@anjelik44 bločky si môžeš ukladať do aplikácie https://play.google.com/store/apps/details?id=s... zíde sa ti do budúcna

anonym_41fd40
2. nov 2025
@anjelik44

@anjelik44 Asi tam není, lebo už nie je dostupný