icon

Ktorá pôrodnica v Košiciach je najlepšia?

velvetknife
5. feb 2026

Ahojte,chcela by som sa opytat ktora porodnica v Košiciach je dobra?Saca?Stara nemocnica alebo Nova nemocncica?som prvorodicka absolutne neviem ako to chodi dost sa bojim porodu.Na Novu nemocnicu som nepocula velmi dobre ohlasy ale najnovsie uz ani na Sacu nemaju dobre ohlasy tak zvazujem ze pojdem do Starej nemocnice na tu som ako tak relativne dobre ohlasy pocula aj ked neni to nic extra a zaujimalo by ma ako to je v starej nemocnici s nadstandard izbou kolko sa plati a ci sa plati ak chce byt manzel pri porode?vopred dakujem za odpovede a budem hrozne vzdacna za kazdu jednu radu naviac napriklad co treba do porodnice a tak🙏🏻

Strana
z2
velvetknife
autor
8. feb 2026
@janadj

@velvetknife 3x Nová nemocnica (posledný pred rokom) - ja nemam jedno zle slovo, maximálne spokojná a každým pôrodom je vidieť že sa posúvajú čo sa týka modernejšie prístupu k pôrodu ….prustup lekárov super mala som dohodnutú lekárku k pôrodunakoniec to išlo tak rýchlo že ma ani nenanapadlo ju volat (lekár ktorý mal službu úplne super mala som k nemu maximálnu dôveru od začiatku a to som povodne nechcela muza lekára na pôrod) …personál tiež milý a ústretový,laktačná poradkyna chodila pravidelne …všimla som si že robia ak predporodne kurzy kde vieš aj spoznať personál aj sa dozvedieť o pôrode a starostlivosti o dieťa.
Ja osobne nechápem preco ma toľko žien zly skúsenosť a novou …..ja som ani raz nemala zlu skúsenosť🤷‍♀️….priestory to je ina kapitola ale tak keď vyjde nadštandard tak je to lepšie a keď nie tak tých par dni sa dá zvládnuť 🙈

@janadj hej tie predporodne kurzy som pocula ze ma aj stara nemocnica zadarmo kde pripravuju na porod a tak

Strana
z2