Ktorá práca je lepšie platená: upratovačka alebo pomocná sila?
Ahojte... Viem že ani jedno nie je bohviečo ale potrebujem poradiť...
Práca v Košiciach, čo je lepšie platené? Lebo pri niektorých inzerátoch nie je mzda písaná..
Upratovačka alebo pomocná sila v kuchyni?
Ďakujem
@jozeffezoj upratovačka končí o 14:00 platovo cca 820 v hrubom, pomocná sila neviem ako plat ale časovo približne rovnako
Pozri. Inzerát tam je a treba volať a pýtať sa
@jozeffezoj no nie je...inak by som sa nepýtala tu..
Tak poslať email, nejaký kontakt tam predsa byt musi
@jozeffezoj kontakt je reagovať na ponuku ..tam som poslala životopis a ani obraz ani zvuk🤷
Nie je to povinné uvádzať mzdu pri ponukách práce? Veď reaguj na ponuku a opýtaj sa na pohovore
@buberova pokiaľ viem tak je
@buberova veľmi rada by som, no realita je taká že žiadosť pošlem tým že zareagujem na ponuku a nikto sa spätne neozve... To je problém 90% inzerujúcich..
Autorka tak ak sa ti z tej ponuky neozvú späť, načo riešiš čo je lepšie platené? Vyberaj si z reálnych ponúk kde by ťa aj zobrali
To nie je problém inzerujúcich, ale uchádzačov. Asi našli niekoho vhodnejšieho. Určite sa v inzeráte píše, že budú kontaktovať len vybraných uchádzačov.
@buberova Pane bože 🤦 práve preto sa pýtam čo je lepšie platené aby som vedela kam lepšie poslať žiadosť... keďže som mimo mesto a budem dochádzať tak musím zohľadniť plat, aj pracovnú dobu... položila som jednoduchú otázku 🤷
Je tam minimálny rozdiel, aj to podnik od podniku.

Asi na rovnako.
Ide o to aké časy potrebuješ. Ci potrebuješ byt poobede doma alebo nie.. pomocná sila v kuchyni ma aj iné výhody.