Ktorá základná škola je lepšia: Tomášikova alebo Polianska?
Ahojte, prosim kto ma nejaku skusenost?
Neviem si vybrat skolu 🤷♀️
@zanka777 😳 tak šikana sa moze vyskytnut na kazdej skole,,, zle deti sa najdu vsade.. dakedy to bola dobra skola
@xxmariankaxx1 áno bola veď aj ja som tam dokonca chodila od 3 po 9 ročník čiže viem ale pár známych tam má deti a nie sú veľmi spokojní
Synovec je prvák na polianskej, šiel tam, lebo to majú blízko a nesťažujú sa, ale ani nie sú extra nadšení, taká normálna sídliskova škola, povedala by som.
@slniecko5 dnes som na rodicku pocuvala od zastupkune z polianskej prejav a zaujala ma skola,,, ajked pripustam ze kazdy sa snazi zaujat 😃 to zjavne kazda skola ma nejake plusy a minusy 😳
@xxmariankaxx1 v hodnoteni skol je v ramci Kosickeho kraja Polianska na 8. mieste s 8,0 boda a Tomasikova na 49. so 6,2 boda. Na stranke: https://skoly.ineko.sk/#
sa da pozriet hodnotenie ZS podla zvolenych kriterii. Mozno pomoze pri rozhodovani...
@babibabi vdaka za info 😇
Tomašikova nie...učitelia sú dobrí a vedia naučť, ale zlé vedenie, šikana sa nerieši ani problémoví žiaci absolútne, problémy neriešia ale tlačia pred sebou, veľa ukrajincov ktorí kazia morálku v triedach a celkovo je na škole veľa problémových žiakov, taká zbierka kadečoho...

Na Tomášikovu počúvam samé sťažnosti ... Šikana na škole ktorá sa nerieši , učitelia nič moc no proste celé zle.