icon

Kvalitný detský zubár v Košiciach

erkap
14. feb 2025

Ahojte, poraďte mi prosím nejakú kvalitnú detskú/rodinnú ambulanciu v Košiciach. Aktuálna skúsenosť s jutka clinic strašná, dcera ma nonstop kazy a každá návšteva nás stojí 100€… začarovaný kruh z ktorého nevieme vyliezť. Vopred ďakujem 🙂

nynia
•
Autor odpoveď zmazal
•
nynia
•
14. feb 2025

MUDr. Alica Šefčíková na KVP je super ale nie som si ista ci berie novych pacientov ale skus zavolat

erkap
autor
•
24. feb 2025

@nynia ďakujem

katusskaa
•
24. feb 2025

happydent v Auparku, mddr falis.... ale tiez nie su lacni. jedna plomba cca 70 eur, s mikroskopom. maju aj dentalne hygienicky, celustnu ortopediu atd. presli sme k nemu cela rodina, pristup aj kvalita prace stoji za to.

erkap
autor
•
24. feb 2025

@katusskaa ďakujem, o nich som ešte nepocula, ale ako pozerám, majú kvantum dobrých recenzií

katusskaa
•
24. feb 2025

@erkap ja som prešla od byvalych "old school" zubarov k tomuto panovi doktorovi, kvoli kanalikom. ale fakt nelutujem, postupne sme presli cela rodina tam.

hipka789
•
25. feb 2025

@erkap ahoj 🙂
určite by som odporučila redaj kliniku 🙂 https://redaj.sk

naruto25
•
3. mar 2025

Dr. Bolerázska v Poliklinike Terasa, Toryská ulica, len tam nás dobre nakoniec ošetrili a sme tam vďakabohu dodnes, aj s cenou budes spokojná

anonym_46e47c
•
14. sep 2026

@erkap túto zubárku obchádzajte oblúkom veď to netuším kto jej dal ten titul ale nebyť toho muža ktorý vlastní tú kliniku ako zubarka by so neskrtla a to nehovorim o doktorovich chutkach na pacientky … najprv som si myslela ze zartuje ale realne islo do tuheho…