icon

Lacné koláče na oslavu v Košiciach?

28. mar 2026

Mam dilemu
Mam narodeniny, potrebujem vsak kolace ale nejaky mix alebo nejake kysnute mix alebo nieco na pohostenie
Nejake chlebiky objednam v lahode ale to tie ceny kolacov su sialene v kosiciach
Ja osobne piect nic doma nebudem nemam na to energiu
Potrebujem to prosste dopravit do prace nech mam klud
Nieco overene a lacne
Lahoda, maskrtka, red velvet cake - ceny sialene odmietam tolko dat, prosim len stare mesto okolie jumbo alebo nieco overene co mi to dopravia najlepsie zadarmo

Strana
z2
autor
30. mar 2026
@bessie12

@ludmilka2407 v tej cene by malo byt uz všetko započítané. Nielen suroviny. Preto su tie ceny niektorych koláčov o nieco vyššie. Ale na to uz ludia nepozerajú 🤷‍♀️ chcu co najlacnejšie, ale ktovie aka je kvalita použitých surovín a výsledná chut ..

@bessie12 velmi dobre uz som bola ochutnat
Velke rezy puncove medove makove orechove

bessie12
30. mar 2026
@anonym_autor

@bessie12 velmi dobre uz som bola ochutnat
Velke rezy puncove medove makove orechove

@anonym_autor ja si radsej priplatim. Napríklad ten red velvet ma vyborne zákusky, ktore nie su az take tradičné. Mala som ich na svadbe a mozem ich len odporučiť. Jedna z mojich kamosiek si od nich tiež objednala na svoju svadbu.

autor
30. mar 2026
@bessie12

@anonym_autor ja si radsej priplatim. Napríklad ten red velvet ma vyborne zákusky, ktore nie su az take tradičné. Mala som ich na svadbe a mozem ich len odporučiť. Jedna z mojich kamosiek si od nich tiež objednala na svoju svadbu.

@bessie12 nechcem nic netradicne, obycajna klasika
Viem, ze maju pekne ale naozaj nechcem do toho viac investovat

ketrin2727
31. mar 2026

@anonym_autor cukráreň Kitty Kováčska. Cena pri objednávke nad 100 kusov je 0.92€/kus inak tam stoja okolo eura klasické rezy 🙂

rozvijamesa
28. máj 2026
@anonym_autor

Nasla som pani nastastie co mi spravi kolace za 0.70€
👍🏻 dokonca oficialna prevadzka, nastasti este su ludia co niesu nenazranci

@anonym_autor kde si nasla ze pecu za 0.70 za kus. Aj ja potrebujem. Prosim daj mi kontakt. Dakujem

no1990
28. máj 2026

Prešov na hlavnej stanici za 75 centov, plnú vitrínu majú a objednávky od 50 kusov. Brala som kolegyni na oslavu, chuťovo neviem povedať, ale vyzerali ok

Strana
z2