icon

Lacné koláče na oslavu v Košiciach?

28. mar 2026

Mam dilemu
Mam narodeniny, potrebujem vsak kolace ale nejaky mix alebo nejake kysnute mix alebo nieco na pohostenie
Nejake chlebiky objednam v lahode ale to tie ceny kolacov su sialene v kosiciach
Ja osobne piect nic doma nebudem nemam na to energiu
Potrebujem to prosste dopravit do prace nech mam klud
Nieco overene a lacne
Lahoda, maskrtka, red velvet cake - ceny sialene odmietam tolko dat, prosim len stare mesto okolie jumbo alebo nieco overene co mi to dopravia najlepsie zadarmo

Strana
z2
autor
30. mar 2026
@bessie12

@ludmilka2407 v tej cene by malo byt uz všetko započítané. Nielen suroviny. Preto su tie ceny niektorych koláčov o nieco vyššie. Ale na to uz ludia nepozerajú 🤷‍♀️ chcu co najlacnejšie, ale ktovie aka je kvalita použitých surovín a výsledná chut ..

@bessie12 velmi dobre uz som bola ochutnat
Velke rezy puncove medove makove orechove

bessie12
30. mar 2026
@anonym_autor

@bessie12 velmi dobre uz som bola ochutnat
Velke rezy puncove medove makove orechove

@anonym_autor ja si radsej priplatim. Napríklad ten red velvet ma vyborne zákusky, ktore nie su az take tradičné. Mala som ich na svadbe a mozem ich len odporučiť. Jedna z mojich kamosiek si od nich tiež objednala na svoju svadbu.

autor
30. mar 2026
@bessie12

@anonym_autor ja si radsej priplatim. Napríklad ten red velvet ma vyborne zákusky, ktore nie su az take tradičné. Mala som ich na svadbe a mozem ich len odporučiť. Jedna z mojich kamosiek si od nich tiež objednala na svoju svadbu.

@bessie12 nechcem nic netradicne, obycajna klasika
Viem, ze maju pekne ale naozaj nechcem do toho viac investovat

ketrin2727
31. mar 2026

@anonym_autor cukráreň Kitty Kováčska. Cena pri objednávke nad 100 kusov je 0.92€/kus inak tam stoja okolo eura klasické rezy 🙂

Strana
z2