Logopéd v Košiciach
Ahojte mamičky.Poraďte fakt velmi dobrú logopedičku ,kde nebudem čakať polroka...a hlavne nebudem platiť vela peňazí....takú čo to vie s deťmi ,lebo môj malý strašne vystrája u doktorky... poraďte naozaj dobrú,milú,ľudskú...ďakujem pekný deň
Tak to máš veľmi vysoké nároky... 😉 Dobrá, milá, lacná, nečaká sa... No tak to je podľa mojej skúsenosti nereálne nájsť... Ale možno sa mýlim... My sme v poradovníku v Černej už po roka, kamoška chodí k jednej, meno som zabudla, vzala ich hneď, ale platia za každé sedenie, jedna známa chodila k Oremusovej, ale čo ja viem, tak nebola veľmi spokojná...
@miroslava1309 máš úplne nereálne požiadavky. Ak chceš dobrú a neplatenu tak čakáš dlho. Tie v CŠPP pracujú v rámci školského roka. Inak povedané máš najvyšší čas volať ak chceš začať v septembri. A sedenie je raz za 4 až 6 týždňov.
Ak chceš viac či skorší termín, tak musíš platiť u sukromnej, cenníky majú zverejnené každá svoj. A to aj tak k tým dobrým sú čakačky.
Daj si tu alebo do skupiny Košice do lupy logoped a skus pohľadať info aj tak.
@janage ako ja viem ze je to nerealna ziadost na lekara,lekarku co som dala...ale chcem pre avoje dieta to najlepsie tak ako kazda mamina 🙂 ale v dnesnej dobe je fakt nerealne najst takych co su naozaj dobry vo vsetkom 🙂 ale dakujem pekne mamicky
@miroslava1309 logoped nie je lekár 😉aj rôzne sa môžu špecializovať, nepíšeš aké problémy má dieťa. Ak chceš najlepšiu tak musíš rátať s dlhým čakaním. Je potrebné obvolať si a zistiť či berú nových kedy asi a ďalšie veci. Ja som už pred 5 rokmi objednávala dcéru v máji na september a to iba r nevedela.

@miroslava1309 urcite pomoze ak upresnis lokalitu kde hladas