icon

Má zmysel bojovať proti pokute za parkovanie?

Dnes o 15:27

Zdravím, dostal som pokutu 40 eur pri nemocnici v Košiciach, lebo som stál vraj mimo vyznačeného miesta, ale reálne tam nebolo kde zaparkovať a viezol som otca na vyšetrenie po operácii. Fotku mám, značenie bolo podľa mňa nejasné. Má zmysel podať odpor alebo to človek len natiahne a aj tak zaplatí? Vďaka

anonym_d11b41
Dnes o 15:35

Nema to zmysel, ak si stal mimo vyznaceneho miesta, pokutu dostanes. Nikoho nebude trapit, ze si viezol otca na kontrolu, zial. Skusit mozes, ale podla mna ti to neuznaju.

anonym_21ccb4
Dnes o 15:37

ako vyzerá podľa teba nejasné značenie?

patrike
Dnes o 15:37

Som z Kosic, posli mi fotku, ja to tam popozeram (byvam nedaleko) a poviem ti, ale sancu su male. Ak si uz uhradil na mieste, tak su nulove. Na pravne tahanice musis povedat : nesuhlasim so sposobom akym je priestupok prejednavany na mieste, ziadam dalsie konanie.

marca12
Dnes o 15:42

@anonym_autor Ano,ma to zmysel. Neviem ako vo velkych mestach,ale v malom meste ti to uznaju. Kamoska riesi odpory voci priestupkom a viem,ze v takychto preukazatelnych pripadoch odpustaju pokuty.

zuzubb007
Dnes o 15:48

Nemá a nikoho nebude zaujímať kde si koho viezol, ak bolo značenie smola

anonym_574ccc
Dnes o 15:51

Moj priateľ tak bol vyjednávať osobne, tiež zlé parkovanie, bol slušný, milá pani tam sedela a pokutu roztrhala-odpustila.
Že kedže to bolo prvý krát dostane len poučenie.

anonym_4633ba
Dnes o 16:07

@anonym_autor áno, vyskúšaj to