Má zmysel bojovať proti pokute za parkovanie?
Zdravím, dostal som pokutu 40 eur pri nemocnici v Košiciach, lebo som stál vraj mimo vyznačeného miesta, ale reálne tam nebolo kde zaparkovať a viezol som otca na vyšetrenie po operácii. Fotku mám, značenie bolo podľa mňa nejasné. Má zmysel podať odpor alebo to človek len natiahne a aj tak zaplatí? Vďaka
ako vyzerá podľa teba nejasné značenie?
Som z Kosic, posli mi fotku, ja to tam popozeram (byvam nedaleko) a poviem ti, ale sancu su male. Ak si uz uhradil na mieste, tak su nulove. Na pravne tahanice musis povedat : nesuhlasim so sposobom akym je priestupok prejednavany na mieste, ziadam dalsie konanie.
@anonym_autor Ano,ma to zmysel. Neviem ako vo velkych mestach,ale v malom meste ti to uznaju. Kamoska riesi odpory voci priestupkom a viem,ze v takychto preukazatelnych pripadoch odpustaju pokuty.
Moj priateľ tak bol vyjednávať osobne, tiež zlé parkovanie, bol slušný, milá pani tam sedela a pokutu roztrhala-odpustila.
Že kedže to bolo prvý krát dostane len poučenie.
@anonym_autor áno, vyskúšaj to

Nema to zmysel, ak si stal mimo vyznaceneho miesta, pokutu dostanes. Nikoho nebude trapit, ze si viezol otca na kontrolu, zial. Skusit mozes, ale podla mna ti to neuznaju.