Mám 16 a hľadám kamarátov v Košiciach
Ahoj som Gabriel mám 16 rokov a chcel by som si nájsť kamaráta v Košiciach (idealne na severe) mám rád prírodu a rád chodím na dĺhe prechádzky. Taktiež sa rád bicyklujem a hrajem počítačove hry. Preto si hľadám kamarátov tuna lebo som kus na tej autistickej strane takže sa mam problem vyjadrovať a niesom tak komunikatívny ako ostatný ale to neznamená že sa neviem rozkecať :D. Pokial má niekto taktiež problem komunikovať a to im bráni v nájdení si kamarátov tak u mna nielen že vas budem chápať ale aj s vámi súcitiť hihi. Neviem sa na vás dočkať 🙂
@gabrielllllllll co tak spoluziaci, alebo mozes skusit nejake kruzky.
@domkakvet naneštastie kvôli môjmu problemu s komunikáciou tak namiesto milosti som dostal naspäť výsmech alebo/a šikanu aj keď nerozumiem ako rozprávam inak ako ostatný, asi to na mne je počuť a kružky som skušal ale vo väčšine sa stalo to isté
Ináč,keby som mala vek tvojmu blízky,tak sa kamarátim s tebou. Cítiť z tvojho prejavu,že aj keď možno nemáš nejaký veľký dar reči,ako sám píšeš,si milý, slušný, rozumný a aj keď si si prešiel šikanou a odstrkovaním,nie si lútostivý,zatrpknutý, depresívny. Chcem ti popriať,aby sa ti v živote darilo a mal vedľa seba už iba úprimných a dobrých"od kosti" (ako sa povie) priateľov/ kamarátov. 🤗
Neviem či na tomto fóre nájdeš ale skús aj nejaké skupiny na fb
A dobrí kamaráti sa nehľadajú ľahko, takže si nerob z toho vrásky 🙂
@gabrielllllllll ahoj. Mam syna,ma 15 rokov. Nie sme sice zo severu ale snad nevadi

@gabrielllllllll co tak spoluziaci, alebo mozes skusit nejake kruzky.