icon

Máte skúsenosti s autoškolou Global v Košiciach?

katika1811
10. sep 2026

Ahojte aké máte skúsenosti s autoškoly Global v Košiciach. ? Ďakujem

jimmyy128
11. sep 2026

Priamu skusenost ti sem snad napise niekto, kto tam chodil. Kym sa ozve, da sa toho o autoskole dost zistit aj bez recenzii, lebo autoskoly su vedene v registri. Na jiscd.sk je v sekcii Registre polozka Register autoskol, filtruje sa podla kraja a mesta a pri kazdej je adresa, kontakt a cislo opravnenia. Global Autoskola s.r.o. tam je vedena s adresou Mojmirova 787/12 v Kosiciach a s cislom opravnenia OU-KE-OCDPK-2026/042706, cize presla registraciou na okresnom urade v sidle kraja. Na tom istom portali je aj sluzba na overenie platnosti preukazu instruktora, to sa hodi az ked budes vediet meno instruktora. Druha vec, o ktorej sa malo vie: vycvikove vozidla, ucebne aj trenazery musia mat identifikacne zariadenie, ktore posiela do systemu, kto a ako dlho jazdil alebo sedel v ucebni. Hodiny sa teda neodpisuju na papier a keby ti niekedy nesedel pocet odjazdenych jazd, je to dohladatelne. Pred zapisom sa urcite opytaj hlavne na toto: co presne je v cene a kolko stoji jedna kondicna jazda navyse, ci sa plati naraz alebo po castiach, kolko ziakov sedi v aute pocas jazdy, ci sa jazdi na automate alebo manuale, ako dlho sa caka na skusku a kolko stoji opravna. Na tychto veciach sa autoskoly lisia najviac. A pri recenziach na mapach pozeraj datum a to, ci pisatel pise o konkretnom instruktorovi. V autoskole rozhoduje instruktor viac nez znacka na dverach.

tanja111
12. sep 2026

Neodporúčam...

kosicann08
Dnes o 17:48

@katika1811 mam vlastnu skusenost, tento rok som dokoncila kurz v tejto autoskole. Velmi neprofesionalny pristup. Instruktori su taki ze ako na koho narazite. Komunikacia ci uz s instruktormi alebo autoskolou je na zlej urovni aj ked sa s nimi pokusate komunikovat. Do toho tento rok stratili na par mesiacov licenciu cize sme mali pozastavene vycviky vsetci. Nemohli sme mat teorie, jazdy, skusky, proste nic. Do toho nas nikto vlastne s tymto priamo neoboznamil, ze co sa deje len ze mame pozastavene vycviky kvoli nejakemu problemu. Ja osobne by som si urcite tuto autoskolu znovu nevybrala. Autoskola je zaklad soferovania takze vyberajte hlavne podla skusenosti.