Máte skúsenosti s MDDr. Petrom Šmocerom v Košiciach?
Mate nejake skusenosti?
@livka_ aj s premedikaciou?
Ano, tri krat doposial v midazolame (zial bohu, trebalo). O mesiac znova.
@livka_ napisem ss
@livka_ prisla ti ip?
Jj, odpisala som
Učil ma ako medičku 😊 úplne top ľudský zubár… vždy sme si s ostatnými spolužiakmi vraveli, ako sa pekne správa k deťom, ale aj dospelým, ktorých ošetruje… na neho sa spomína veľmi dobre, taký pohoďák 👌🏻
vie mi niekto povedať ako to je cenovo?
@jvasenka lacno
@katty29 odporuuuucam
Prosím vás máte na pána doktora číslo? Z fakulty mi dali , ale nikto mi na neho už tretí deň nedvíha.
katty29 mohli by ste mu prosím dať kontakt na pána doktora? Máme sa za ním zastaviť so synom ale číslo ktoré mi dali akosi nefunguje
@lucidras pan dr.Šmocer 0556152843 volat medzi 12-13:00
Ďakujem krásne
Dobrý deň, neviete prosim, či p.doktor berie nových pacientov? Dá sa aj nejak akútne ísť, keď má syn bolesti? Ďakujem za info.
@adus17 beru deti,ktore su neosetritelne,musite si zavolat a sestricka Vam povie kedy mozte prist
@katty29 na kedy teraz davaju termin?
dovolala som sa v piatok, termín máme 12.2.
@katty29 super rychly datum
Noo aj ja som si pomyslela.. a presne vtedy sme mali termín konzultácie aj na Bačikovej a koncom mesiaca ošetrenie.. V nemocnici budú robiť rovno zákrok koľko stihnú
@katty29 na Bacikovej je draho
pripojim sa, boli sme na bačikovej s dcerkou na extrakciu v premedikacii, mame ist vytiahnut este 6 stoliciek a ked som volala ma upozornili ze dvihli ceny. velmi uvazujem ist inde, tie ceny su strasne vysoke. odporucate pana doktora? vzali by nas aj ked sme uz boli na bacikovej? dakujem
@desireee ano vezme vas
ako prosím prebieha vyšetrenie u pána zubára ak je dieťa ťažko osetritelne? aplikujú nieco na umrtvenie/proti bolesti?
Ahojte, máme to so synčekom čerstvo za sebou. Pán doktor najprv pozrel zúbky, dohodli sme sa, ktorý sa spraví (máme tam toho viac čo robiť), potom podal sirup (premedikaciu), ktorá syna oťapila (čakali sme 20 min. kým to poriadne zaucinkuje) a tak sme šli vytiahnuť zub (dostal ešte aj normálne injekciu od bolesti). Pan doktor veľmi zlaty, odporúčam🙂

Opakovane, len a len tie najlepsie 👍