icon

Máte skúsenosti s MDDr. Petrom Šmocerom v Košiciach?

9. apr 2024

Mate nejake skusenosti?

Strana
z2
jvasenka
2. mar 2025

@adus17 ahoj ďakujem za info🙂 a na to musíš dostať aj nejaké odporúčanie od zubára alebo prídeš priamo s povies že dieťa sa ťažko ošetruje? a cenovo ako to vychadza?

adus17
2. mar 2025

@jvasenka my sme mali výmenný lístok od zubárky, kde uviedla, ze je to neosetritelny pacient (mame aj diagnózy)

adus17
2. mar 2025

@jvasenka a platili sme 30€ (premedikacia, injekcia a tahanie), cize myslim, ze cena super

adus17
Autor odpoveď zmazal
adus17
2. mar 2025

@jvasenka a ešte som zabudla - po ošetrení sa potom presúva na oddelenie, kým ta premedikacia nevyprch, doktor príde skontrolovať, donesie spravu a ide sa domov (my konkretne sme cakali 2h na tom oddeleni)

katty29
2. mar 2025

@adus17 môžem sa spýtať, boli ste objednaní? Neviem sa tam dovolať, nie sme priamo z KE a rozmýšľam, že pôjdeme aj bez objednania

adus17
2. mar 2025

@katty29 boli sme objednani, ale tiez som sa nemohla dovolat, tak sme sa boli objednat osobne a sestricka vravela, ze treba volat medzi 14-15, tak skuste vtedy pripadne

katty29
3. mar 2025

@adus17 ďakujem 🙂

jvasenka
3. mar 2025

@adus17 pekne ti ďakujem za info🙂 my práveže nemáme vybraného zubára práve kvôli tomu že strašne sa boji a všade hrozne vystrája (veľmi zlá skúsenost)

adus17
4. mar 2025

@katty29 prosím🙂 dajtw vedieť, či sa dovolate. Drzim palce

adus17
4. mar 2025

@jvasenka tomu úplne rozumiem, my sme synovi založili kartu u zubarky, ku ktorej chodíme my s manželom, ale nikdy sa nedal ošetriť, teraz už ho žiaľ začali zúbky bolieť, takže nás dr odporučila do tých KE 🙂 skuste si tam zavolat, ked teda nemate zubara 🙂

desireee
4. mar 2025

@adus17 a mozem sa opytat kedy ste boli osobne? lebo ordinacne ma na stranke od 7:00 do 10:45. budu tam sestricky aj neskor? dakujem

adus17
5. mar 2025

@desireee pred pol 3 sme boli (mali sme blizko vysetrenie s mladsou dcerkou o 14, tak sme skusili, ci tam nahodou nebudu a boli) 🙂

Strana
z2