Máte skúsenosti s pediatričkou MUDr. Lisikovou?
Dobrý deň, má prosím niekto skúsenosti s touto pani doktorkou? Ako ste s ňou spokojní? Je skôr mladšia (nerada by som o pár rokov hľadala novú lekárku)? Budeme mať prvé bábätko a lekárov v KE veľmi nepoznám, keďže nie som pôvodne odtiaľto.
Vedeli by ste prípadne odporučiť iného pediatra, ideálne na Severe?
Vďaka.
@jvasenka chodíme k doktorke Lisikovej a zatiaľ sme veľmi spokojní
@anaibibk ďakujem ti za odpoved🙂 ak by si bola tak mila a mohol si mi odpovedať na pár otázok, veľmi mi to pomôže (nutne potrebujem zmeniť dr pre deti) -to je nejaka staršia pani dr? dlho sa čaká u nej? ako by si zhodnotila jej prístup k chorobe?
Dobrý deň. My s dcérkou chodíme k Dr.Gombošovej a sme spokojní..na vyšetrenie sa dá objednať,odpovedá na maily,vedia vždy poradiť a sú milé a ústretové.
@jvasenka
@anaibibk
@murko16
Dievcata, prosim, Liskova, Gombosova, ako to u nich funguje? Dvíhajú telefóny, komunikujú elektronicky? Dá sa objednať na presný čas v prípade preventivky či očkovania, aby zdrave dieta nečakalo v čakárni s chorými alebo aby v prípade choroby nečakalo v teplotách 3h v čakárni? Budem vdacna za akúkoľvek info
@jvasenka
@anaibibk
@murko16
Dievcata, prosim, Liskova, Gombosova, ako to u nich funguje? Dvíhajú telefóny, komunikujú elektronicky? Dá sa objednať na presný čas v prípade preventivky či očkovania, aby zdrave dieta nečakalo v čakárni s chorými alebo aby v prípade choroby nečakalo v teplotách 3h v čakárni? Budem vdacna za akúkoľvek info
@zuzkazuzkazuzicka neporadím, my chodíme k dr vajdovej
@jvasenka
@anaibibk
@murko16
@zuzkazuzkazuzicka chodíme k Mudr Lisikovej a ja som zatiaľ veľmi spokojná. Na poradne/prevencie má vyhradený čas aj miestnosť, na dieťa si vyhradí dosť času. Keď sme objednaní, nikdy sme zatiaľ nečakali, ak áno tak maximálne pár minút. Telefóny dvíha, aj poradí aby človek nemusel zbytočne chodiť.
@zuzkazuzkazuzicka neporadím, my chodíme k dr vajdovej
@jvasenka prepáč, ja som si až teraz všimla tú druhú otázku, ale možno niekomu v budúcnosti pomôže odpoveď. Pani doktorka má tipujem medzi 40-50. Neviem zhodnotiť ako pristupuje k chorým deťom, mám ročného syna a zatiaľ nebol nejak vážnejšie chorý.

Dobrý deň. My s dcérkou chodíme k Dr.Gombošovej a sme spokojní..na vyšetrenie sa dá objednať,odpovedá na maily,vedia vždy poradiť a sú milé a ústretové.