icon

Máte skúsenosti s prácou v DER Turistik Košice?

Včera o 13:36

Dobrý deň, často vidím pracovnú ponuku od tejto spoločnosti na profesii (predaj zájazdov). Má niekto skúsenosti ? Ďakujem krásne.

anonym_2f8946
Včera o 13:42

Nemám skúsenosť, ale zaujíma ma. Je to práca z domu alebo musíš sedieť na pobočke ?
Lebo v dnešnej dobe keď si vie človek vyklikať dovolenku sám z domu už asi veľa ľudí nechodí takto do pobočiek. Čiže presedíš tam celý deň, fixný plat a bonusy/ odmeny za predaj ?

billy_jean
Včera o 17:30

Je to telef. predaj zájazdov, pre CK Fisher a CK Kartago Tours. Máš základnú mzdu a bonusy od predaja a plnenia plánu. Podľa popisu práce nevyzerá, že by sa práca mohla robiť z domu = home office nie je nikde uvedený. Je potrebné ovládať buď maďarčinu C1. alebo angličtinu B1. Základ je len 1,100 brutto, nevieme ako je nastavený provízny systém. Ponuka vyzerá byť z tých normálnješích. Lepšie ako predávať vitamíny alebo bambusové ponožky.

https://www.profesia.sk/praca/der-touristik-sk/...

https://www.profesia.sk/praca/der-touristik-sk/...

anonym_3f7cae
Včera o 17:42
@anonym_2f8946

Nemám skúsenosť, ale zaujíma ma. Je to práca z domu alebo musíš sedieť na pobočke ?
Lebo v dnešnej dobe keď si vie človek vyklikať dovolenku sám z domu už asi veľa ľudí nechodí takto do pobočiek. Čiže presedíš tam celý deň, fixný plat a bonusy/ odmeny za predaj ?

@anonym_2f8946 naopak vela ludi chodi na pobocky. Kto setri cely rok na jednu dovolenku pri mori nic si sam nevyklikava, ale ide fyzicky na pobocku sa poradit. Hlavne rodiny s detmi. Asi si este nevidela ake dlhe rady zvyknu byt pred pobockami CK od juna do septembra takmer denne.

slavomira236
Včera o 17:48
@anonym_3f7cae

@anonym_2f8946 naopak vela ludi chodi na pobocky. Kto setri cely rok na jednu dovolenku pri mori nic si sam nevyklikava, ale ide fyzicky na pobocku sa poradit. Hlavne rodiny s detmi. Asi si este nevidela ake dlhe rady zvyknu byt pred pobockami CK od juna do septembra takmer denne.

ja si najdem co chcem a idem do agentury u nas v meste tam kupim...vsetko mi tam vytlacia..Tak mi to viac vyhovuje
@anonym_3f7cae

anonym_2f8946
Včera o 19:08
@anonym_3f7cae

@anonym_3f7cae naozaj nepoznám nikoho kto dnes chodí do pobočky ck/ca. A to máme v okruhu ľudí čo neriešia stovky rozdiel, aj ľudí čo šetria na dovolenku každé euro.

anonym_2f8946
Včera o 19:14
@anonym_3f7cae

@anonym_3f7cae v ktorej ck bývajú tieto dlhé dlhé rady ?

anonym_3f7cae
Dnes o 03:08
@anonym_2f8946

@anonym_3f7cae naozaj nepoznám nikoho kto dnes chodí do pobočky ck/ca. A to máme v okruhu ľudí čo neriešia stovky rozdiel, aj ľudí čo šetria na dovolenku každé euro.

@anonym_2f8946 no vidis a ja naopak poznam takych vela.

anonym_3f7cae
Dnes o 03:14
@anonym_2f8946

@anonym_3f7cae v ktorej ck bývajú tieto dlhé dlhé rady ?

@anonym_2f8946 skus sa obcas prejst po Alzbetinej. Teraz uz nie, konci sezona, ale od konca juna to je pravidelne. Pracujem nedaleko, chodim po Alzbetinej na postu a tip travel a fifo ma rady pravidelne. Uz aj v auparku v tip traveli som videla rady.