icon

Máte skúsenosti so štúdiom pedagogického minima alebo odbor pedagogický asistent?

sofi303
Včera o 19:22

Dobry den, chcela by som ist studovat pedagogicke minimum odbor pedagogicky asistent na poziarnicku kosice. Ma niekto s touto skolou skusenosti? ake to bolo, co sa tyka prijmacok, narocnost studia uplne vsetko by ma zaujimalo. Mam len gymnazium
Dakujem

kacena4
Včera o 19:38

ahojko ak chces byt PA odporucam z vlastnej skusenosti radsej si spravit VŠ Bc. specialna pedagogika budes viac kvalifikovana, vyssi plat, viac poznatkov o praci a ak sa rozhodnes pokracovat mozes byt specialny pedagog ktorych je enormne malo. a hlavne studium je porovnatelne narocne (menej) a hlavne neucis sa cely skolsky rok ale len par mesiacov v roku prednasky + potom skusky. drzim palceky

sofi303
autor
Včera o 20:53
@kacena4

ahojko ak chces byt PA odporucam z vlastnej skusenosti radsej si spravit VŠ Bc. specialna pedagogika budes viac kvalifikovana, vyssi plat, viac poznatkov o praci a ak sa rozhodnes pokracovat mozes byt specialny pedagog ktorych je enormne malo. a hlavne studium je porovnatelne narocne (menej) a hlavne neucis sa cely skolsky rok ale len par mesiacov v roku prednasky + potom skusky. drzim palceky

@kacena4 ďakujem ti pekne za odporucanie. Ty pracujes ako pedagogicky asistent ak sa mozem opytat

margotka17
Včera o 22:09

@sofi303 moja susedka robila školu na pedagogického asistenta aj tu prácu robí už cca 14 rokov u nás v škole na dedine. Zvládla to v pohode, školu mala v Prešove.

kacena4
Dnes o 05:38
@sofi303

@kacena4 ďakujem ti pekne za odporucanie. Ty pracujes ako pedagogicky asistent ak sa mozem opytat

@sofi303 8r. pedag asistent teeaz som 2r skolsky specialny pedagog a som velmi spokojna a aj kolegyne si robia specku a nie pedag minimum je to ľahšie/menej narocnejsie aj posla nich