icon

Máte tip na dobrého endokrinológa v Košiciach?

milka_12
27. jan 2025

Ahojte, poraďte prosím nejakého dobrého endokrinológa v Košiciach, pretože doktorka Semanova mi povedala, že neberie nových pacientov, doktor Schwartz nezdvíha a doktorka Španirova má neexistujúce číslo. Ďakujem

taktotedanie
27. jan 2025

No prajem vela stastia mna ani ako tehotnu nikto nechcel vziat
Dochadzala som za endokrinologom 100km a obvolala som v ke koho sa dalo ale snad vam niekto este poradi a da nejaky tip

vkatush
27. jan 2025

Ja chodím k hoppanovej na Jazero, tam buď osobne alebo mailom riešim veci, ale tiež neviem, či berie nových. V Košiciach je to ťažké nájsť, väčšina ľudí dochádza po okolí.

karcikarci
27. jan 2025

Ja chodim k Spanirovej, zatial spokojnost, velmi mila doktorka aj sestricka, cislo mam toto a vzdy sa mi podari dovolat, hoc na viackrat 0940 850 263

milka_12
autor
28. jan 2025

@karcikarci včera odkazovka hovorila, že toto číslo je neexistujúce a dnes mi prišla sms, že je opäť dostupná tak skúsim jej zavolať aj dnes.

matkahelka
28. jan 2025

@milka_12 ja mozem odporucat Mudr. Felsociho v novej nemocnici. mily a precizny lekar.

katusskaa
29. jan 2025

mudr capova, poliklinika terasa. alebo skus este na Institute nuklearnej mediciny, ona tam bola primarka endokrinologie, chodila som k nej, teraz k mudr fedakovej