icon

Mestské Košičanky na kočíkovanie a kávičkovanie?

cabesita
3. okt 2011

ahojte baby piste starosti a slasti kosickych babätiek a ozvite s aj tie co sa po meste kocikujete ;)

lenka.s
3. okt 2011

hlasim sa ku kocikujucim po meste 🙂 ... mam 3-mesacnu dcerku a ty ?

dusika11
3. okt 2011

caute ja len po meste som na juhu........mam dvojcata 9 mesiacov mame

cabesita
autor
3. okt 2011

ja 6 mesacneho synceka takze organizujeme kavickovu zoznamovaciu stretavku napr zajtra okolo 12tej pred aidou cakame este kto sa prida .. . ;)

lenka.s
3. okt 2011

@cabesita to by slo, len neviem, ako budem stihat, lepsie by bolo okolo 12.30 - 13-tej, ci ? ....

cabesita
autor
3. okt 2011

okolo 13 vacsinou papame tak to dajme na 14tu ak by sa nieco menilo tak si to tu napiseme ;)

lenka.s
3. okt 2011

@cabesita oki, da sa aj tak, mozeme si cez IP vymenit kontakty, bude to lahsie 😉

nonika
3. okt 2011

Ahojte...ja ma 6 mesacnu princeznu a som z Furce 🙂 ....rada by som sa k vam pridala ale moja 1cka konci v skole o 12stej a to niako nestiham 🙂

cabesita
autor
3. okt 2011

@nonika dali sme to predbezne az na 14tu , to uz stihnes ? Mozes mi cez ip poslat kontakt a ja sa ti zajtra ozvem

lenka.s
3. okt 2011

@nonika jej, aj ja som z furce a mam pripravkara 😀 , mozeme niekedy dat "rande" aj na furci 😉

nonika
4. okt 2011

@lenka.s mozme, kedykolvek 😉 😉 😉

cabesita
autor
4. okt 2011

babätkovska kavicka dnes o 14tej ;)

cabesita
autor
4. okt 2011

ahojte kosicke babätka prida sa k nam niekto novy ?

kvojtanikova
4. okt 2011

@lenka.s
@nonika super aja ja som z Furce a mam okrem babatka aj pripravkara🙂 vidim ze nie som jedina co to tak fajn naplanoval🙂 mozeme dat nejake rande, budem rada.

lenka.s
4. okt 2011

@kvojtanikova este mame 2 dni pekne pocasko, len my ideme zajtra na poradnu a ockovat ... bojim bojim ☹ , ale doobeda by sme mohli daco vymysliet 🙂 , inak my si maximalne pochvalujeme vekovy rozdiel 😉

kvojtanikova
5. okt 2011

@lenka.s ahojky, uz ste hore? My sa chystame na prechadzku tak za 45 minut, vy nevybehnete von? Poobede mam aj ja nejaky program. Budeme sa motat okolo hlavnej hore-dole, chcem zbehnut do toho noveho sekaca ci tam nemaju daco pekne, a potom dole okolo posty ku Lidlu a naspat. Byvame na Bastovanskeho (ako je Fontana). Keby sme sa nahodou stretli, mam cerveny kocik🙂

lenka.s
6. okt 2011

@kvojtanikova ahojko, vcera som tu nejako nebola ... skoda, ale nevadi, snad nabuduce, teraz budem mat doma 2 dni starsieho syna, lebo ho boli brusko, takze sa von nedostaneme asi, ale buduci tyzden kedykolvek 😉

libus71
21. okt 2012

ahojte, nenajde sa nejaka mamicka z juhu na spolocne kocikovanie? mam 3 mesacneho synceka...

ssussie
21. okt 2012

jeeej tak tu su mamky tych peknych kocikov a este krajsich kosicaniatok 🙂 je tu aj niekto z Tahanoviec? My sme z Cinskej a mame trojmesacneho pokladika 🙂

dadatal
30. okt 2012

@ssussie Ja som z tahanoviec, ale babika bude az vo februari 🙂

ssussie
30. okt 2012

@dadatal tak teda cakame 🙂 na princeznu sa tesime 🙂