Mestské Košičanky na kočíkovanie a kávičkovanie?
ahojte baby piste starosti a slasti kosickych babätiek a ozvite s aj tie co sa po meste kocikujete ;)
caute ja len po meste som na juhu........mam dvojcata 9 mesiacov mame
ja 6 mesacneho synceka takze organizujeme kavickovu zoznamovaciu stretavku napr zajtra okolo 12tej pred aidou cakame este kto sa prida .. . ;)
okolo 13 vacsinou papame tak to dajme na 14tu ak by sa nieco menilo tak si to tu napiseme ;)
Ahojte...ja ma 6 mesacnu princeznu a som z Furce 🙂 ....rada by som sa k vam pridala ale moja 1cka konci v skole o 12stej a to niako nestiham 🙂
babätkovska kavicka dnes o 14tej ;)
ahojte kosicke babätka prida sa k nam niekto novy ?
@kvojtanikova este mame 2 dni pekne pocasko, len my ideme zajtra na poradnu a ockovat ... bojim bojim ☹ , ale doobeda by sme mohli daco vymysliet 🙂 , inak my si maximalne pochvalujeme vekovy rozdiel 😉
@lenka.s ahojky, uz ste hore? My sa chystame na prechadzku tak za 45 minut, vy nevybehnete von? Poobede mam aj ja nejaky program. Budeme sa motat okolo hlavnej hore-dole, chcem zbehnut do toho noveho sekaca ci tam nemaju daco pekne, a potom dole okolo posty ku Lidlu a naspat. Byvame na Bastovanskeho (ako je Fontana). Keby sme sa nahodou stretli, mam cerveny kocik🙂
@kvojtanikova ahojko, vcera som tu nejako nebola ... skoda, ale nevadi, snad nabuduce, teraz budem mat doma 2 dni starsieho syna, lebo ho boli brusko, takze sa von nedostaneme asi, ale buduci tyzden kedykolvek 😉
ahojte, nenajde sa nejaka mamicka z juhu na spolocne kocikovanie? mam 3 mesacneho synceka...
jeeej tak tu su mamky tych peknych kocikov a este krajsich kosicaniatok 🙂 je tu aj niekto z Tahanoviec? My sme z Cinskej a mame trojmesacneho pokladika 🙂

hlasim sa ku kocikujucim po meste 🙂 ... mam 3-mesacnu dcerku a ty ?