Morfologický ultrazvuk u doktorky Stely Muránskej: Skúsenosti a ceny
Ahojte, boli ste niektorá na ultrazvuk u tejto lekárky? Má fajn objednávkovy systém. Len som nenašla recenzie a ani cenník, koľko sa u nej za to platí. Ďakujem
a skôr by som tam volala na objednanie ako takto vytvárať rezerváciu 🙂
@smejkuskaa pokiaľ viem, tak sa na ultrazvuk neobjednáva.. Má vypísané dni, kedy ho vykonáva..
to je pravda, ani som si to neuvedomila , ale ak by som nebola jej pacientka tak aj tak by som si to radšej overila aby človek nechodil zbytočne ( nemusí ordinovať napríkad ) a aspoň cenu by som prezistila 🙂
ak môžem odporučiť tak určite Myslava za mňa 😊 bola som tam 2x a išla by som zas
Skus ist tam kde s tym maju viac skusenosti nie preto ze ma fajn objednavkovy system
Za mna myslava jednoznacne
Ja som prvý mala u nej, na druhý do Myslavy a tretí tiež Myslava.
Teraz čakám druhé, o chvíľu má čaká prvý a idem zase k nej a na druhý tretí do Myslavy.
Cena u nej je tuším 60 eur.
A treba zavolať, keďže ten prihlasovací systém je na vyšetrenie gynekologické. Tie ultrazvuky veľké sa robia samostatne v inej miestnosti, termín dáva lekárka, resp sestrička.
Ja som u nej bola pred 13r na ten prvotrimestrovy skrining, dostala som fotku povedala mi aj pohlavie. Bola som spokojna

je to moja gynekologička, bola som u nej na prvý ultrazvuk v 12tom týždni a platila som asi 60€ ale to je asi rok dozadu.