MUDr. Ján Farkaš Košice - Šaca
Ahojte musím sa svami podeliť o skúsenosť s jedným doktorom aby sa to o ňom dostalo do povedomia pretože to nemám kam inam napísať :
Absolútne neprofesionálny prístup, zjape po pacientoch, vyčíta veci, na ktoré nemá právo pretože si domýšla veci, nevypocuje pacienta, ROZPLACE pacienta a potom na neho kričí prečo plače!! ( pacient prišiel na konzultaciu s doktorom a kontrolu po operácii SRDCA, doktor na neho začne zjapať prečo nebral lieky a vyčítal mu to 10 minútovým mohológom pritom mu tie lieky nikto nepredpísal ale nenasadil liečbu!!! Do papera potom doktor napíše, že má pokračovať v liečbe… ALE V Akej!?!?!! Veď mu žiadnu nenastavil!
Cíti sa byt nadradeny kvôli jeho postaveniu v odbore co dava aj najavo statovaním sa pred pacientom co on vsetko vystudoval, to nie je normálne. Mal by byt prevereny, nie len jeho schopnosti v odbore ale aj V PRÍSTUPE KU PACIENTOM!!!!!!!!!
Polovica agresivnych sestriciek v Saci TAKTIEZ!!!! Zodvihnú mobil a hneď zjapú po pacietovi, ktorý sa len imformuje ledy si môže prísť po výsledky.
Je mi z tohto zle! Človek k človeku má byt rovnocenny a nie chocat sa k inym ako ku handre lebo ma vystudovanu medicinu! Otras.
@colsami samozrejme, že to máte len z mojej strany, pochybujem, že by sa vôbec doktor k niečomu také priznal.
Recenziu, ktorú píšem, pisem uprimne z mojho nechutenstva k danej situacii.
Recenzia ku sestrickam nebola len z jednej skusenosti ale viacnasobnej ( pri kazdom volani na centrum ) a dokonca taku skusenost som nemala len ja. Samozrejme cest vynimkam, ktore som mala spomenut aj vyssie, moja chyba.
Pokial mal doktor moznost takto sa emotivne a agresivne vyjadrovat a chovat sa k pacientovi, tak ma aj pacient rovnake pravo.
Smutne je, ze tu to len citate a nemusite verit, sestricky ktore same potom uznali ze vysledky ktore on povazoval za tak strasne kvoli nebranym liekom, vobec neboli take zle a ludia v cakarni, ktora bola plna a brali si pacientov ako sa dalo mimochodom bol pacient objednany na 12:20 a zobrali ho po jednej, videli uplakaneho a vystresovaneho pacienta vyliezt von od pana doktora, kde je viac nez pravdepodobne ze to aj cele poculi je situacia, ktoru zapriet tym ludom nemozete.
Samozrejme ale ze nebudeme teraz pisat kazdemu kto v cakarni sedel pisat ci to je pravda ze?
Nemam dovod pisat nezmysli na internet, nemam dovod osocovat cloveka pokial k tomu nemam dovod.
Je pravda ze sa lahsie veri veciam ked si vypocujete obe strany no ja som sem napisala skusenost a naslednu recenziu na nu a to mi zobrat nikto nemoze.
A ked pisete, ze oni sa na tejto stranke nemozu branit, a preco by nemohli? Je to verejna stranka a oni z nej nie su zablokovani🙂

Velmi emotivne. By ma zaujimala realna situacia a vsetky okolnosti pretoze toto je tak tendencne a agresivne a jednostranne napisane voci nielen doktorovi ale aj sestrickam, vlastne uz vsetkym..., ze az to nie je pekne.
Ak si s nim mala/mas nejaky problem, bolo by fajn to prebrat s nim, prip s jeho nadriadenym a nie ho rozvlacat po forach kde oni ako druha strana nema ani sancu sa branit takemuto agresivnemu osocovaniu.